GDJE I KAD?

DJEMBE BUBNJEVI

Radionice afričkog bubnjanja namijenjene osnovnoškolcima svake nedjelje u ožujku na Maloj sceni Hrvatskog doma

Radionice afričkog bubnjanja namijenjene osnovnoškolcima svake nedjelje u ožujku na Maloj sceni Hrvatskog doma


Glazbeni centar Buka organizira radionice djembe bubnjeva, koje su namijenjene osnovnoškolcima. Kroz radionice će se polaznici upoznati sa djembe bubnjevima i frame drumovima te proći kroz mnoštvo ritmičkih igara i glazbenih fraza. Naučit će osnove sviranja djembe bubnjeva, usvojiti tišinu i stanku kao važan moment ritma, naučiti svirati zapadnoafričke ritmove i najvažnije - dobro se zabaviti.

Radionice se održavaju svaku nedjelju tokom ožujka od 10 do 12 sati na Maloj sceni Hrvatskog doma. Poželjno je sudjelovanje na sve četiri radionice no moguće je prisustvovati i samo jednoj. Radi se u maloj grupi te je broj sudionika ograničen. Nisu potrebna predznanja, a osigurani su i svi instrumenti, ali je obavezna prijava u inbox FB stranice Glazbene buke ili na mail [email protected]. Kotizacija za radionicu iznosi 50kn a plaća se prilikom dolaska.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Voditeljica radionice je Ines Bunčić, radni terapeut, voditeljica Glazbenog centra Buka i Mini glazbene školice koja u svakodnevnom radu koristi glazbu kao radnoterapijsko sredstvo te kontinuirano vodi radionice terapijskog bubnjanja i djembe radionice.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!