GDJE I KAD?

KAZALIŠTE

Večeras u Zorin domu premijera glumačko-lutkarske predstave "Potraga za frankopanskim blagom", sutra repriza na jutarnjoj matineji

Večeras u Zorin domu premijera glumačko-lutkarske predstave

U Gradskom kazalištu Zorin dom večeras u 19 sati bit će održana premijera nove predstave profesionalnog ansambla karlovačkog kazališta, nastale u koprodukciji s Kotar Teatrom iz Delnica (jedinim profesionalnim kazalištem u regiji Gorskog kotara), a u sklopu projekta "Kulturna ruta Putovima Frankopana". 

Riječ je o glumačko-lutkarskoj predstavi "Potraga za frankopanskim blagom" u režiji Peđe Gvozdića, na tekst Petre Cicvarić i prema slikovnicama Velida Đekića, a u kojoj glume Lovorka Trdin, Nino Pavleković i Andro Damiš. Kostimografkinja je Morana Petrović, a za scenografiju i izbor glazbe također je bio zadužen Peđa Gvozdić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zrinka, Petar i Fran spremni su za najluđu pustolovinu svog života - potragu za blagom! Pridružite im se u njihovoj pustolovini i ujedno saznajte sve što niste znali o Frankopanima i njihovom blagu.

Oni koji propuste premijeru ne trebaju dugo čekati - već u subotu u 11 sati u okviru programa Vikend matineje, predstava je ponovno na rasporedu, a moći ćete je vidjeti i 25. studenog u okviru programa Noći kazališta. Za studeni je predviđeno i gostovanje u Skradu.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!