GDJE I KAD?

TJEDAN U KAZALIŠTU

U srijedu u Zorin domu gostuje Teatar EXIT s "Realistima", u petak nova izvedba popularnog "Pračovjeka"

U srijedu u Zorin domu gostuje Teatar EXIT s

I ovog tjedna očekuje nas sadržajan program u Gradskom kazalištu Zorin dom. Što se tiče klasičnog kazališnog programa, u srijedu u 20 sati u karlovačkom kazalištu gostuje zagrebački Teatar EXIT s predstavom "Realisti". U režiji Matka Raguža, a na tekst Jure Karasa, u predstavi, koja kroz smijeh govori o kaotičnoj realnosti i apsurdnostima vremena u kojem živimo u maniri kabareta kroz parodiju i glazbene komentare, glume Domagoj Ivanković, Nika Ivančić, Nikola Nedić, Rok Juričić i Fabijan Komljenović.

U petak u 20 sati, pak, vrijeme je za novu izvedbu super popularne monokomedije Peđe Gvozdića "Pračovjek". Predstava koja je na svakoj svojoj izvedbi, bilo u Karlovcu ili na strani, oduševila prepune dvorane još je jednom pred Karlovčanima, no želite li na nju, morate jako požuriti - ostalo je, naime, još samo sedam ulaznica!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na repertoaru je i glumačko-lutkarska predstava "Balon, slovo i papir" u utorak u 10 i 12 sati ujutro, no riječ je o organiziranim predstavama za djecu karlovačkih škola.

Uz navedeno, u Zorin domu će se u četvrtak u 20 sati održati i koncert "Pjesmom kroz život" Mješovitog pjevačkog zbora umirovljenika "Vid Rukavina" pod ravnanjem prof. Ratka Pogačića.

Ima i gostovanja - tako će "Pračovjek" u četvrtak gostovati u Zagrebu na "Bobijevim danima smijeha", a u nedjelju u Sisku, predstava "Dislike" u četvrtak i petak gostuje u Varaždinskoj županiji (kao i narednog petka), dok Dječji zbor Zorica u nedjelju gostuje u Zagrebu na dječjem festivalu.

Izdvojeno


Reci što misliš!