GDJE I KAD?

KAOPERATIVA

Nova Scena u kvartu ovog vikenda uz koncerte u Stardustu i Dvorištu MUZA, izložbu fotografija i radionicu keramike

Nova Scena u kvartu ovog vikenda uz koncerte u Stardustu i Dvorištu MUZA, izložbu fotografija i radionicu keramike

Ovog vikenda kreće novi ciklus vikend događanja "Scena u kvartu" u organizaciji Saveza udruga KAoperativa. 

Program počinje u petak navečer koncertom one man synth/electro/pop projekta Iv/An.
O njegovom muzičkom kao i izdavačkom radu pisalo se i u svjetskim razmjerima, povremeno se začuje i u svjetskom radijskom eteru, a zanimljivo je da ga je Henry Rollins više puta predstavljao u svojoj emisiji. Nedavno mu je na ploči reizdan debi album iz 2016. - ”Self And Selfish”, objavljen mu je i singl “Strašan Film / Žrtva stihije” te suradnički mini-album s predstavnicima koprivničke underground scene; Wojtyla, Mycena i Buš? Bum!.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Subotnje poslijepodne rezervirano je za "klasični" program Scene u kvartu, koji se ovog puta održava u Zvijezdi, konkretnije u Dvorištu MUZA, gdje u 17 sati kreće radionica keramike koju vodi Silvija Milovac, a bit će postavljena i izložba fotografija Marinka Polovića "Seanse".

U 20 sati je glazbeni program na kojem se predstavlja novo ime s lokalne scene Petar Kovačić sa svojim projektom Moć lule. Svojim prvim nastupom u Karlovcu oduševio je publiku svojim kombiniranjem elektro - popa i dancea s jasnim utjecajima synth/pop ere 70-ih i 80-ih koje zaokružuje inspiracijama u simfo / alt rocku i trash/disku.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!