GDJE I KAD?

ZVJEZDANO LJETO

KAKAFE je već u punom jeku, a u četvrtak kreću 4. Karlovac Open Air Tribute i 14. Karlovac Dance Festival

KAKAFE je već u punom jeku, a u četvrtak kreću 4. Karlovac Open Air Tribute i 14. Karlovac Dance Festival

Zvjezdano ljeto u četvrtak ubacuje u višu brzinu! Uz nastavak 11. KAKAFE-a, počinju 4. Karlovac Open Air Tribute i ljetna edicija 14. Karlovac Dance Festivala. 

Karlovac Open Air Tribute u Šancu u 22 sata otvara američko-slovenski "HELP – A Beatles Tribute", jedan je od najuzbudljivijih i glazbeno najvjerodostojnijih Beatles tribute bendova u svijetu s više od 600 nastupa diljem Europe, Amerike i Azije. Nastupali su u mnogim klubovima i festivalima od Švedske, Grčke, Njemačke, Austrije, Rusije,  Španjolske,  Engleske, Irske, Škotske pa sve do daleke Indije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Bahreina itd… U vrlo bogatom glazbenom ljetu Karlovac je jedina hrvatska destinacija koju će posjetiti što je razlog više da si rezervirate 27. lipnja!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zanimljivo će svakako biti i sat vremena ranije kada kao predgrupa sviraju Crystal Riders - Tribute to Doors. 

U petak su glavni gosti talijanski 4UB (U2 tribute), a kao predgrupa mladi karlovački HC punk bend Živa meta svirat će obrade najpoznatijih bendova tog žanra, dok u subotu festival zaključuje Lee Memphis King, jedan od najpoznatijih svjetskih tribute izvođača Elvisa Presleya, kojem kao predgrupa nastupaju Stare Pizde, tribute band legendarnih KUD Idijota. 


14. Karlovac Dance Festival će, pak, u 18.30 sati u kinu Edison otvoriti predstava "Tugospjev" mlade umjetnice Sare Trbara, rad u nastajanju koji se razvija u okviru Modularne škole Nomadske plesne akademije Hrvatska. Autorica u procesu 'sakupljanja' tuge povezuje tekstil, zvuk, tekst i pokret pokušavajući stvoriti veću propusnost među različitim medijima omogućujući  transformaciju slike i značenja. 

Drugog dana festivala, 28. lipnja u 20 sati u kinu Edison bit će izvedena predstava "Ovo nije mali ples" Sonje Pregrad, a izvedbeni dio programa ljetne edicije završava 29. lipnja u 18 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom izvedbom interaktivne koncertne predstave za djecu i odrasle "Brlog" prema konceptu i koreografiji Irme Unušić.

Izdvojeno


Reci što misliš!