GDJE I KAD?

MALI FOLKLORAŠI

Dječja folklorna skupina KUD-a Rečica nastupila u programu Vinkovačkih jeseni! ponosno su predstavili Rečicu, Karlovac i Karlovačku županiju

Dječja folklorna skupina KUD-a Rečica nastupila u programu Vinkovačkih jeseni! ponosno su predstavili Rečicu, Karlovac i Karlovačku županiju
KUD Rečica

Predstavili su bogatstvo rečičkih narodnih nošnji, pjesama, plesova i običaja, navode u KUD-u.


- Dio bogatog programa 59. Vinkovačkih jeseni bila je i dječja folklorna skupina KUD-a “Rečica”, koja je s glazbenom pratnjom na 48. smotri dječjeg folklora Karlovačke županije odabrana kao predstavnik Karlovačke županije na ovoj velikoj folklornoj manifestaciji, javljaju nam vrijedni čuvari kulturne baštine iz Rečice.

Iako su neki od malih članova tek ove godine napravili svoje prve plesne korake, dodaju, uz starije i iskusnije članove i uz voditeljicu Valentinu, postigli su zajedno ovaj veliki uspjeh marljivim radom i talentom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Unatoč lošem vremenu, 15. rujna 2024. održan je program u Vinkovcima, naši mali čuvari tradicijske baštine i narodnih običaja ponosno su predstavili Rečicu, Karlovac i Karlovačku županiju na Međužupanijskoj smotri dječjih folklornih skupina. Predstavili su bogatstvo rečičkih narodnih nošnji, pjesama, plesova i običaja, navode u KUD-u.

Djecu je pripremala voditeljica Valentina Kozlović, mlade koji su sviranjem pratili djecu je pripremio voditelj glazbene pratnje Marijan Šepac, a velika podrška su i roditelji i obitelji naših članova. KUD “Rečica” zahvaljuje svima na potpori i suradnji. Bez zajedništva ovaj veliki uspjeh ne bi bio moguć.


Pogledajte FOTO GALERIJU...


 

Izdvojeno


Reci što misliš!