GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Zorin dom u rujnu: "Zlatne rukavice", koncerti Marijana Bana i američkog gospela, filmovi, ples i gostovanja u Litvi i Osijeku

Zorin dom u rujnu:
"Najbolji prijatelji" na velikom međunarodnom festivalu u Litvi

Gradsko kazalište Zorin dom u rujnu otvara novu sezonu. U karlovačkom kazalištu već je bilo živo uz 21. Filmsku reviju mladeži i 9. Four River Film Festival, a 15. i 16. rujna Zorin dom će ugostiti i dvije priredbe u okviru Karlovac Dance Festivala - 15. rujna "Tri sola" Plesne mreže Hrvatske, a 16. rujna "Manje zlo" u produkciji BADco.

Zanimljiv je i rujanski koncertni program, pa tako 21. rujna u 20 sati gostuje američki gospel bend Undivided s Floride. Dva dana kasnije, u petak 23. rujna, i to ispred Zorin doma, besplatni koncert će održati Marijan Ban i Diktatori - riječ je o koncertu koji je trebao biti održan na Dan grada, ali je otkazan zbog kišnog nevremena pa se nadamo da će ovog puta vrijeme biti sklonije popularnom Banu i njegovim fanovima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U četvrtak 29. rujna na svoje će doći i ljubitelji klasične glazbe, uz koncert pijanistice Ide Gamulin - na programu su djela Beethovena, Chopina i Rossinija.

Kazališnu sezonu otvara popularna predstava "Zlatne rukavice", koja će nakon određene stanke ponovno zaigrati na karlovačkoj pozornici i to čak četiri puta - od 27. do 29. rujna predstava je u 12 sati s organiziranim školskim dolascima, dok je u petak 30. rujna u 20 sati na rasporedu predstava za građanstvo.

Karlovačke predstave u rujnu očekuju i dva gostovanja - protekli vikend Peđa Gvozdić i Giulio Settimo su u Litvi, u gradu Panavežio, gostovali s hit predstavom "Najbolji prijatelji" na 21. Međunarodnom festivalu lutkarskih kazališta Suitcase. Predstava "Čekaonica d.o.o.", pak, 20. rujna gostuje u Osijeku.

U rujnu će Zorin dom ugostiti (17. rujna) i svečani koncert uz 20 godina djelovanja KUD Sveta Ana Vučjak te (19. rujna) predstavljanje novog broja časopisa Svjetlo.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!