GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Nakon sjajnog ABOP-a na Scenu stiže legenda Rambo Amadeus - ove subote Gang A Bang

Nakon sjajnog ABOP-a na Scenu stiže legenda Rambo Amadeus - ove
subote Gang A Bang
foto: Branimir Maletić

Koncert ABOP-a pokazao je kako je Mala scena Hrvatskog doma "izrasla" u pravi klupski prostor. Zalaganje mreže udruga mladih KAoperativa, koja je dobila Scenu na upravljanje do kraja godine itekako je urodilo plodom - Scena nije sređena i uređena samo vizualno, već i akustično, što je najbolje pokazao ovaj izvrstan koncert koji je istovremeno zahtijevao i iznimno dobar zvuk, što je i ostvareno.

ABOP i Detonator koji je još jednom odličnom svirkom zagrijao publiku dio su programa "DR Funkster" koji vodi Tomislav Bišćan, gitarist Udrigrounda, a u sklopu kojeg će minimalno jednom mjesečno (a vrlo često i češće od toga - svirat će se opet već ove subote!) na Scenu dolaziti bendovi i izvođači koji su krema svirke uživo na ovim prostorima, a bit će tu i kultnih imena kao što je Rambo Amadeus, koji će, potvrđeno je, na Sceni nastupiti 5. studenog!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U planu su i Kandžija & Gole žene, Spleen G, DemeNtronomes i još niz atraktivnih glazbenih imena pa se može reći da će glazbena jesen i zima u Karlovcu biti itekako uzbudljive!

A, svirat će se, kako smo već i spomenuli, i ove subote. Na Maloj sceni HD nastupa bend Gang A Bang koji čine sjajni instrumentalisti Viktor Lipić (orgulje), Milo Stavros (bubanj) i Davor Doležal (gitara), a publici će se predstaviti u funk/soul izdanju.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!