GRAD KARLOVAC

PARKING NAŠ SVAGDAŠNJI

Iz Grada se oglasili o problemima s naplatom parkinga za stanare Zvijezde: Radi se o tehničkoj pogrešci, svi koji su dobili kaznu neka nam se jave

Iz Grada se oglasili o problemima s naplatom parkinga za stanare Zvijezde: Radi se o tehničkoj pogrešci, svi koji su dobili kaznu neka nam se jave
foto arhiva KAportal/Pixsell

Dodaju da se svi građani koji imaju takve parkirališne karte, a dobili su kaznu, mogu javiti u odjel parkirališta

Na naš tekst o nevjerojatnoj sporosti administracije i da je moralo proći sedam dana da se gradska odluka o besplatnom parkiranju za stanovnike Zvijezde reagirali su iz karlovačke gradske uprave i - priznali grešku. Više pročitajte ovdje...

Kako nam kažu u magistratu, "stanari Zvijezde koji imaju važeće parkirališne karte svoja vozila mogu ostaviti na svim gradskim parkiralištima pod naplatom, izuzev na Tržnici i tako će biti do pravomoćnosti uporabne dozvole za radove Aglomeracije u Zvijezdi".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Korisnici povlaštenih stanarskih karata iz Zvijezde su obavijest primili i na kućne adrese, a dodatno je zatražena i provjera svih prethodno unesenih podataka. Uslijed unosa podataka došlo je do tehničke pogreške koja je uklonjena, navode.

Dodaju da se svi građani koji imaju takve parkirališne karte, a dobili su kaznu, mogu javiti u odjel parkirališta, Rakovac 1 ili na broj telefona 654-271, te će im kazne biti poništene.

- Također, pozivamo građane da se za sva pitanja vezano uz parking mogu obratiti na 654-271. Svjesni otežanih okolnosti uzrokovanih opsežnim radovima u staroj gradskoj jezgri, nastojimo olakšati život stanovnicima i poduzetnicima u Zvijezdi, od stanovanja i poslovanja do parkiranja, kažu nam u Gradu.

Tako je, navode, prije godinu dana, uvedena i nova regulacija prometa kojom je na Strossmayerovom trgu dozvoljeno parkiranje samo vozilima koja su označena naljepnicom „Zvijezda“ i onima s istaknutim važećim znakom pristupačnosti.

Izdvojeno


Reci što misliš!