GRAD KARLOVAC

INFRASTRUKTURA

Uskoro kompletna rekonstrukcija Zagrebačke ulice! Provodit će se usporedo s projektom ViK-a, uskoro postupak odabira izvođača

Uskoro kompletna rekonstrukcija Zagrebačke ulice! Provodit će se usporedo s projektom ViK-a, uskoro postupak odabira izvođača

Ova dva projekta, uz radove na rekonstrukciji kolnika podrazumijeva i izgradnju nogostupa, te projekt izgradnje vodoopskrbe.

Kako su iz karlovačke gradske uprave najavili otvaranje javne nabave za  odabir izvođača na rekonstrukciji Zagrebačke ulice, Vijeće gradske četvrti Banija do kraja mjeseca će organizirati sastanak sa stanovnicima na kojem će Grad Karlovac i Vodovod i kanalizacija pojasniti projekt rekonstrukcije ove ulice i hodogram aktivnosti koje slijede.

Iz Grada javljaju da će postupak javne nabave objaviti  Hrvatske ceste, s obzirom da je ulica državna cesta.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Vodovod i kanalizacija, pak, pratit će projekt Hrvatskih cesta svojim, izgradnjom vodoopskrbe, za što je pripremljena potrebna dokumentacija i financijska sredstva. Procijenjena vrijednost nabave je 750.000 eura, kažu nam u Gradu.

Ova dva projekta, uz radove na rekonstrukciji kolnika podrazumijeva i izgradnju nogostupa, te projekt izgradnje vodoopskrbe.


- Bilo je nužno uskladiti, što je i činjeno posljednjih mjeseci, kontinuiranom komunikacijom s Hrvatskim cestama i Vodovodom i kanalizacijom. Nakon što ViK završi svoj projekt vodoopskrbe, slijedi realizacija projekta Hrvatskih cesta, kažu u Gradu.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!