GRAD KARLOVAC

POTPORE UDRUGAMA

Karlovačka Čistoća financira programe i projekte udruga! Danas potpisani ugovori ukupno vrijedni 37 tisuća eura

Karlovačka Čistoća financira programe i projekte udruga! Danas potpisani ugovori ukupno vrijedni 37 tisuća eura

Čistoća će financirati provedbu programa i projekata 38 udruga u ukupnom iznosu od 37.000,00 eura, u četiri programska područja

Karlovačko gradsko poduzeće Čistoća provela je javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga i to temeljem Odluke o dodjeli sredstava za financiranje programa i projekata udruga za 2024. godinu.

Danas su u Čistoći d.o.o. Karlovac s udrugama potpisani ugovori.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Čistoća će financirati provedbu programa i projekata 38 udruga u ukupnom iznosu od 37.000,00 eura, u četiri programska područja: Podrška i promicanje sporta, Promicanje i razvoj kulture, Rad sa starijim osobama i Zaštita životinja, kažu nam u Čistoći.

- Udruge su aktivni sudionici zajednice i svaka u svojem području djelovanja doprinosi njezinom razvoju. Nadamo se da će ovi ugovori pripomoći u ostvarenju vaših programa i projekata. Čistoća je kroz svoju djelatnost uključena u svakodnevni život grada, no drago nam je da i na ovakav način možemo dati svoj doprinos zajednici, rekao je direktor Čistoće Vlatko Ivka prilikom potpisivanja ugovora te udrugama zaželio uspješnu realizaciju projekata i uspjeh u budućem radu.

Izdvojeno


Reci što misliš!