KAŠ

Atletika: Lei Novković dva srebra, Lovri Kasuniću bronca na dvoranskom prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore i juniorke

Atletika: Lei Novković dva srebra, Lovri Kasuniću bronca na
dvoranskom prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore i juniorke

U Zagrebu je održano mlađejuniorsko dvoransko prvenstvo Hrvatske u atletici, na kojem su predstavnici AK Karlovca osvojili tri odličja - dva srebrna i jedno brončano.

Oba srebra Atletskom klubu Karlovac donijela je Lea Novković. Na 60 metara s preponama morala je otrčati i kvalifikacije, u kojima je imala drugi rezultat, a u finalnoj utrci zadržala je upravo drugu poziciju u dosta izjednačnoj utrci u kojoj je zlatna Splićanka Nika Tomić bila brža samo pet stotinki, a brončana Zagrepčanka Anja Tvrtković zaostala 13 stotinki. Drugo srebro Lea Novković je osvojila u utrci na 400 metara, gdje je jako blizu odličja, četvrta, bila Irina Vidiček Ljubojević. Broncu je prirodao Lovro Kasunić, koji je osvojio treće mjesto u utrci na 3.000 metara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Leonardo Razum osvojio je četvrto mjesto na 1.500 metara, a Top 10 plasmane ostvarili su još Andrej Belčić (9. na 800 metara), Borna Burić (10. na 400 metara) te ženska štafeta 4x400 metara (Lorena Capan, Irina Vidiček Ljubojević, Nera Malović i Lea Novković) koja je zauzela sedmu poziciju.

KAŠonline


Reci što misliš!