KAŠ

Karlovački Hostel Karlovac u Selcu ovih dana je pun sportaša kao u ljeti

Karlovački Hostel Karlovac u Selcu ovih dana je pun sportaša kao u
ljeti

Ugodne proljetne temperature, dobra poslovna odluka vodstva Hostela za poslovanje tijekom cijele godine i tradicionalna gostoljubivost domaćina rezultirale su činjenicom da je omiljeno karlovačko odmaralište dobro popunjeno već svih vikenda u veljače. Čak i oni stariji poznavatelji prilika u Selcu kažu da imaju osjećaj kao da su u ljetnim, a ne još dubokim zimskim mjesecima.

A u Hostelu je prava sportska gužva. Mlade nade NK Blato ovdje su po drugi puta na pripremama. Radi se o dječacima rođenim od 2005. do 2011. godine. Podijeljeni su u dvije grupe koje vode treneri Domagoj Švigač i Ante Smoljan. U Selcu treniraju više puta dnevno, a u nedjelju će u povratku odigrati i prijateljski susret sa vršnjacima iz NK Ilovac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovdje imamo optimalne uvjete i susretljivog domaćina. Iako smo ovdje tek dvije sezone osjećamo se kao kod kuće i sigurno se vidimo i dogodine – kažu operativci NK Blato.

Uz njih na mini pripremama su i već tradicionalno odlično organizirani nogometaši NK Dobra iz Novigrada. Nakon nekoliko treninga odigrali su u Rijeci i prijateljski susret u kojem sa 3:2 slavili u srazu sa nogometašima NK Rikard Benčić. Strijelci su Mirko Bižić, Igor Škarjak i Matija Vuljanić mlađi.

Aktivni u Selcu bili su i nogometaši NK Vatrogasac. I oni su odigrali prijateljski susret u Triblju i slavili sa 6.3 u srazu sa NK Risnjak.

Da sve ne protekne samo u znaku nogometne bubamare pobrinule su se odbojkašice ŽOK ENNA iz Vukovara koje su također gošće Hostela Karlovac.

I dok drugi muku muče kako osmisliti nove sadržaje i privući goste naročito izvan sezone vrijednim Karlovčanima očito dolazi na naplatu veliki trud i napor koji su uložili u svoje nove sadržaje i ponudu.

KAŠonline


Reci što misliš!