SPORT

TEST UTAKMICE

Rukometne pripreme: Premijerligaš u dobrom susretu poražen u Varaždinu, pobjeda Dubovac Gaze, poraz "školarki"

Rukometne pripreme: Premijerligaš u dobrom susretu poražen u Varaždinu, pobjeda Dubovac Gaze, poraz

Sve tri karlovačke seniorske rukometne ekipe imale su u petak navečer pripremne susrete pred skorašnji nastavak prvenstava u Premijer ligi, 1. ligi jug i ženskoj Drugoj ligi zapad.

Premijerligaš Karlovac gostovao je u Varaždinu i unatoč porazu 31:27 odigrao vrlo solidnu utakmicu protiv suparnika koji se uvrstio među šest najboljih ekipa koje će igrati Ligu za prvaka. Prvo poluvrijeme završilo je 17:17, egal su Karlovčani držali i u nastavku do 20:20, a tada su se domaći odvojili i zasluženo pobijedili, no naši rukometaši pružili su znatno bolju igru nego što je to bio slučaj tjedan dana ranije na Pržinom memorijalu. Upravo protiv Varaždinaca, ali u Karlovcu, odigrat će i posljednji pripremni ogled, u petak 9. veljače.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rukometaši Dubovac Gaze, članovi 1. HRL Jug u dvorani OŠ Grabrik ugostili su vodeću ekipu 2. HRL Zapad, Senj, i pobijedili s visokih 39:31. Moglo bi se reći da su karlovački rukometaši dva puta pobjeđivali solidne Senjane, jer nakon što se već činilo da je susret riješen, gosti su iskoristili opuštanje domaćih i približili se na 27:26, no to je samo bio signal da se opet "ubaci u višu brzinu". Dubovac Gazu u petak očekuje pripremni ogled protiv Zagorice, također na domaćem parketu.

Napokon, na parket su izašle i rukometašice ŠR Karlovac koje su, također u dvorani OŠ Grabrik, ugostile ligaške suparnice, ekipu Murvice iz Crikvenice. Za razliku od muških ekipa djevojke mogu biti manje zadovoljne prikazanim i porazom 27:23, no pripremne utakmice i služe za to da se uvide nedostaci i posloži sve što treba za nastavak sezone.

Izdvojeno


Reci što misliš!