SPORT

KRALJICA SPORTOVA

Atletika: Bez medalja na kadetskom prvenstvu države, seniori i seniorke AK Karlovca odlični na jutarnjem mitingu

Atletika: Bez medalja na kadetskom prvenstvu države, seniori i seniorke AK Karlovca odlični na jutarnjem mitingu

Mlade karlovačke atletičarke i atletičari nisu uspjeli doći do neke od medalja na današnjem dvoranskom prvenstvu Hrvatske u kadetskoj konkurenciji održanom u Zagrebu. Najbliže je bila Nina Malobabić iz KA Tima, koja je u brojnoj konkurenciji (29 djevojčica) na 60 metara zauzela četvrto mjesto, a vrlo dobra bila je i Petra Fanjek iz AK Karlovca na 300 metara, plasiravši se na peto mjesto. 

Već sutra u Zagrebu je na rasporedu i mlađekadetsko prvenstvo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dosta uspjeha zato je bilo na jutarnjem seniorskom mitingu, na kojem su atletičari i atletičarke AK Karlovca osvojili nekoliko postolja. Sven Franjković pobijedio je uvjerljivo u utrci na 2000 metara sa svojim osobnim dvoranskim rekordom (5:43,35), a na istoj dionici kod žena Karlovčankama je pripalo drugo (Nika Jagodić) i treće (Lara Franjković) mjesto - obje su također postigle svoje najbolje dvoranske rezultate.

Druga mjesta osvojila su i braća Belčić - Bruno i Andrej, obojica u utrkama koje se rijetko trče na hrvatskim stazama pa su, razumljivo, postigli i osobne rekorde. Bruno je bio drugi u utrci na 2 milje, a Andrej u utrci na 500 metara, u kojoj je tek 9 stotinki zaostao za pobjednikom Jakovom Vukovićem iz zagrebačkog Agrama.

Izdvojeno


Reci što misliš!