SPORT

U PRAVI ČAS?

Nakon odličnih igara u Medulinu, karlovački nogometaši nisu oduševili na prvoj domaćoj provjeri uz tek 1:1 s Kurilovcem

Nakon odličnih igara u Medulinu, karlovački nogometaši nisu oduševili na prvoj domaćoj provjeri uz tek 1:1 s Kurilovcem

Potpuno drugačije lice pokazali su danas nogometaši Karlovca 1919 u odnosu na zaista odlično odrađene pripreme u Medulinu i izvrstan nastup na tamošnjem jakom turniru, gdje su igrali vrlo dobro protiv znatno više rangiranih suparnika.

Danas su na Čavlekovom stadionu, pak, igrali protiv nižerangiranog Kurilovca iz Treće lige Centar i poprilično razočarali, ali tome pripreme i služe i kako se već poslovično zna reći u sportskim krugovima - "bolje sada nego u prvenstvu". 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nadamo se da je današnja blijeda partija i skromnih 1:1 i zaista upozorenje u pravom trenutku, jer ionako će i sjajne igre u Medulinu i današnja mlaka igra pasti u zaborav kada krene prvenstvo i jedino je bitno kako će "plavo-bijeli" igrati tada, a pogotovo već na samom startu kada ih čekaju tri uzastopna gostovanja.

Što se današnjeg susreta tiče, gosti su vrlo rano poveli, a u prvom dijelu imali su i još nekoliko dobrih prigoda. U nastavku su Karlovčani bili bolji, ali bez konkretne završnice, da bi u 86. minuti Batur ipak donio izjednačenje.

Naredne subote, u posljednjem pripremnom susretu, "plavo-bijeli" će ugostiti juniore zagrebačkog Dinama.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!