SPORT

KRALJICA SPORTOVA

Matija Grubješić peti kod limača na višebojskom prvenstvu Hrvatske u dvoranskoj atletici, Belčiću drugo mjesto na mitingu

Matija Grubješić peti kod limača na višebojskom prvenstvu Hrvatske u dvoranskoj atletici, Belčiću drugo mjesto na mitingu

U Zagrebu je zaključena dvoranska atletska sezona višebojskim prvenstvom Hrvatske, na kojem atletičari Karlovca nisu došli do odličja, ali imali su jedan odličan nastup.

Odnosi se to na limača Matiju Grubješića koji je u troboju, u konkurenciji 21 malog atletičara, osvojio peto mjesto, a mogao je možda i do medalje da nije ipak još nešto slabiji u kugli. Naime, Matija je bio najbrži na 60 metara i vrlo dobar peti u skoku u dalj, no tek 17. mjesto u bacanju kugle ipak ga je udaljilo od postolja. Nastupio je i Tibor Jakšić, koji je zauzeo 18. mjesto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kod limačica, u još većoj konkurenciji (35 djevojčica) solidna jedanaesta bila je Mia Božičević.

No, dok je kod limača konkurencija bila brojna, sa svakom starijom kategorijom odaziv je bio sve lošiji i lošiji. Tako je i AK Karlovac imao još samo jednog predstavnika, Svena Franjkovića, koji je u juniorskom sedmoboju zauzeo četvrto mjesto, no i u konkurenciji samo četiri natjecatelja. 

Izvan višebojskog prvenstva održano je i nekoliko "miting" disciplina, a tu se istaknuo Andrej Belčić koji je u jakoj provjeri na 600 metara zauzeo drugo mjesto u tijesnoj borbi s Videkom iz Dinamo Zrinjevca. Atletičarke Karlovca, pak, u štafeti 1200-400-1600-800 zauzele su treće mjesto u sastavu Petra Fanjek, Nera Malović, Ida Nikolić i Hela Rakamarić.

Izdvojeno


Reci što misliš!