SPORT

STOLNI TENIS

Pobjeda i poraz stolnotenisačica dugoreškog Aquaestila u devetom krugu Superlige - svladale Varaždin, izgubile od TIS-a

Pobjeda i poraz stolnotenisačica dugoreškog Aquaestila u devetom krugu Superlige - svladale Varaždin, izgubile od TIS-a

Dugoreške stolnotenisačice odigrale su danas dva susreta devetog kruga Superlige u svom Stolnoteniskom domu Antun Tova Stipančić te ubilježile pobjedu i poraz. 

U jutarnjem terminu relativno lako su sa 3:1 svladale Varaždin. Istina, nakon što je Han Vukelja u prvom susretu glatko svladala Franković, Vukovac je još brže i uvjerljivije poražena od Cakol. No, u preostala dva meča Sheredeha protiv Vukelić i Han Vukelja protiv Cakol nisu izgubile niti seta za, na kraju, ipak uvjerljivu pobjedu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U derbiju protiv zagrebačkog TIS-a, pak, stolnotenisačice Aquestila su poražene 3:2, što im ipak ostavlja mogućnost da zbog boljeg međusobnog omjera na kraju budu druge ukoliko ostvare sve četiri pobjede i uz pretpostavljeni poraz TIS-a od vodećeg i još neporaženog Dr. Časla. U današnjem susretu Dugorešanke su povele nakon što je Xue Han Vukelja nakon velike borbe svladala Vukelić, Jazbec je pobjedom nad Leeloo Han Vukelja gošćama donijela izjednačenje, a Sofiia Sheredeha svladala je Švarc za novu prednost Aquaestila. Ipak, došlo je i do još jednog preokreta - Jazbec je nakon kćeri svladala i majku Han Vukelja, a u odlučujućem susretu mlada Leeloo Han Vukelja odigrala je odličan meč protiv Vukelić, vodila 1:0 i 2:1 u setovima, no na kraju je ipak izgubila 2:3, baš kao i Aquestil u ukupnom omjeru.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!