SPORT

OSAM MEDALJA

Tri zlata, dva srebra i tri bronce za karlovački i slunjski Tigar na prvenstvu Hrvatske u kickboxingu, disciplina point fighting

Tri zlata, dva srebra i tri bronce za karlovački i slunjski Tigar na prvenstvu Hrvatske u kickboxingu, disciplina point fighting

S osam odličja, od čega tri zlatna, vraćaju se predstavnici karlovačkog i slunjskog KBK Tigar iz Jastrebarskog, gdje je održano prvenstvo Hrvatske u kickboxingu za disciplinu point fighting. Karlovčani su osvojili dva zlata, dva srebra i jednu broncu, a Slunjani jedno zlato i dvije bronce.

Kategorije su opet bile vrlo različite brojnosti, no ovog puta gotovo svaku medalju moralo se ipak i zaraditi pobjedom. Zlata za karlovačku ekipu osvojile su Iva i Leonarda Vrbanić - Iva je u konkurenciji mlađih kadetkinja do 42 kg imala najviše posla. Na putu do titule prvakinje države svladala je Katanić (Moslavac Popovača), Kuran (Mawashi Makarska), Mamić (Palestra Benkovac) i u finalnoj borbi Kačmarčik (Kutina). Leonarda je, pak, u juniorskoj konkurenciji iznad 70 kg imala samo jednu suparnicu - Pavletić iz Fightera Buzet, koju je svladala za zlatno odličje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Treće zlato osvojila je juniorka Viktorija Kampić iz slunjskog Tigra u kategoriji do 55 kg. Ona je u četvrtfinalu bila slobodna, a potom je svladala Dundović iz riječkog Sušaka te Cesarec iz Krapine za najsjajnije odličje.

Do finala je stiglo još dvoje karlovačkih boraca. Anamarija Čurčinac je kod juniorki do 50 kg pobjedom nad Lergu (Pretorian Zadar) izborila finale u kojem je poražena od Nikolić (Moslavac Popovača), dok je u kategoriji mlađih kadeta do 42 kg do finala stigao pobjedama nad Ljubićem (BTI Zabok) i Kelečićem (Jastreb Jastrebarsko), ali je u finalu izgubio od Lazarića iz pulskog Planet Sporta.


Bronce su izborili Niko Vrbanić iz karlovačkog kluba (mlađi kadeti do 37 kg) s dvije pobjede te Slunjanke Tea Kos (juniorke do 55 kg) s jednom pobjedom i mlađa kadetkinja Kiara Turkalj (do 28 kg) bez pobjede, nakon što je bila slobodna u četvrtfinalu te izgubila polufinalni ogled.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!