SPORT

ZIMSKI HAKL

Završena Zimska malonogometna liga mladeži NSKŽ - i u najmlađim kategorijama sve trofeje osvojili mališani Karlovca 1919

Završena Zimska malonogometna liga mladeži NSKŽ - i u najmlađim kategorijama sve trofeje osvojili mališani Karlovca 1919

Nakon što su prije dva tjedna okončana natjecanja pionira, kadeta i juniora, ovog vikenda u dvorani na Borlinu završena su i natjecanja Zimske malonogometne lige mladeži NSKŽ u konkurencijama najmlađih - mlađih pionira, limača i karlića. Baš kao i u starije tri kategorije, svi naslovi pripali su dječacima NK Karlovca 1919.

Kod mlađih pionira pripala su im prva dva mjesta - B ekipa je prva, a A ekipa druga, dok je treće mjesto osvojilo Mostanje. All Star Team čine Pavao Kasunić, Damjan Grgeljac, Marko Banjavčić i Ivan Pap iz Karlovca 1919 te Ivano Lisac i Niko Gavrić iz Mostanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kod limača Karlovac 1919 prvi je ispred Mladosti iz Okića/Klinča Sela, a treće mjesto pripalo je ponovno Mostanju. U All Star Teamu su Leon Pešić, Gabriel Lesar i Patrik Rožić iz Karlovca 1919, Fran Frketić i Matej Kozina iz Mostanja te Vito Gajić iz Mladosti, a posebnu nagradu dobila je i djevojčica iz redova Mladosti - Petra Bosak.

Napokon, kod najmlađih, karlića, Karlovac 1919 prvi je ispred mališana Vrlovke iz Kamanja, dok je treće mjesto pripalo Slunju. U All Star Teamu su Borna Briševac, Teo Klobučar i Petar Brcković iz Karlovca 1919, Marko Tomičić i Karlo Piršić iz Slunja te Fran Ribarić iz Vrlovke.


Službeni Završetak ZMNL NSKŽ za ovu sezonu predviđen  je za 16. ožujka kada će biti upriličena svečana dodjela nagrada i za kategoriju minića - djecu predškolske dobi za koju se liga odigrava prema posebno prilagođenim pravilima, bez rezultata i strijelaca sa ciljem upoznavanja najmlađih sa osnovama nogometnog sporta, a gdje će prigodnim medaljama biti nagrađeni svi nogometaši i nogometašice koji su nastupili u ovom uzrastu. 

(Foto: Dragan KOLIĆ / Zmixel)

Izdvojeno


Reci što misliš!