SPORT

OPET MARATON

Ne može bez drame u pet setova! Karlovačke odbojkašice u Zagrebu u 18. kolu Superlige slavile sa 3:2 nakon uobičajene dvosatne borbe!

Ne može bez drame u pet setova! Karlovačke odbojkašice u Zagrebu u 18. kolu Superlige slavile sa 3:2 nakon uobičajene dvosatne borbe!

Karlovačke odbojkašice zaista su se ove sezone pretplatile na peti set. Bilo je tako i na večerašnjem gostovanju u Zagrebu kod ekipe Don Bosca u 18. kolu Superlige. Iako iz donjeg dijela ljestvice, Don Bosco je već godinama, još iz nižih liga, neugodan suparnik Karlovčankama pa je tako bilo i večeras.

Prvi set dobile su naše djevojke u neizvjesnoj završnici sa 25:23, no nakon toga, mora se priznati, puno bolje su igrale domaće odbojkašice. Drugi set dobile su prilično uvjerljivo sa 25:19, a u trećem su sredinom seta preokrenule rezultat i 13:14 u 18:14 i mirno dovršile posao sa 25:21. Činilo se tada da je možda susret i riješen, no trgnule su se "kelteksice" i pod egidom "kakva je to utakmica bez pet setova?" prohujale parketom u četvrtom setu i sa 25:16 došle do izjednačenja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Srećom, peti set na proljeće uglavnom završava u korist Karlovčanki, što nije bio slučaj na jesen. No, sada jest, a bilo je tako i večeras u Zagrebu. Odmah su naše djevojke povele 2:0, no slijede četiri uzastopna poena domaćih i vodstvo 4:2. Ipak, stabilizirala se karlovačka ekipa, a vjerojatno presudan niz ostvaren je od 6:5 do 6:9. Domaće su se još dva puta približile na -2, a tada Kelteks odlazi sjajnim nizom odlazi na 15:8 i dolazi do novih bodova.

Ova pobjeda još značajnijim čini susret 19. kola koji se već u subotu igra u Karlovcu, a u kojem u derbiju kola gostuje trećeplasirana Marina Kaštela. Susret se igra u 20 sati. Za one koji možda ne stignu na početak - peti set se očekuje negdje oko 21:45 :)

Izdvojeno


Reci što misliš!