SPORT

PRVI PORAZ

Nakon dvije pobjede - poraz! Na trećem uzastopnom gostovanju "plavo-bijeli" poveli u Pločama pa pali u nastavku

Nakon dvije pobjede - poraz! Na trećem uzastopnom gostovanju

Nakon dvije pobjede, karlovački nogometaši poraženi su na trećem uzastopnom gostovanju u proljetnom dijelu SuperSport 2. NL. Pred nastavak prvenstva kalkuliralo se da bi osvajanje šest bodova na ova tri gostovanja bio odličan rezultat, no nakon što je to ostvareno već u prva dva susreta, jasno je da su ambicije bile veće.

Podrobnijih izvještaja iz Ploča još nemamo, za razliku od ostalih susreta ovaj nije praćen ni na nogometnim aplikacijama, no možemo reći da su "plavo-bijeli" bili bolji u prvom dijelu u kojem su vodili 1:0 pogotkom Ribara, da bi u nastavku očito domaći preuzeli inicijativu - izjednačili su iz jedanaesterca, a potom u završnici s dva pogotka došli do pobjede 3:1.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se tiče situacije na ljestvici, Karlovac 1919 ostao je na trećem mjestu, drugoplasirani Radnik u ovom je kolu također poražen, no malo je odskočila Opatija koja je uvjerljivom pobjedom u Slavonskom Brodu pokazala da je vjerojatno i kandidat broj 1 za prvo mjesto. Podsjetimo, samo prvoplasirana momčad ide u SuperSport 1. NL, dok će drugoplasirani u kvalifikacije.

Narednog vikenda Karlovčani napokon igraju kod kuće - na Čavlekovom stadionu ugostit će momčad Krka koja im je veliki dužnik iz jesenskog dijela, kada su "plavo-bijeli" neočekivano poraženi na gostovanju na riječkoj Kantridi.

Izdvojeno


Reci što misliš!