SPORT

PREMIJER LIGA

Rukometaši Karlovca poraženi u Križevcima 23:19 - slijedi dvotjedna stanka prije super važnog domaćeg ogleda s Rudarom

Rukometaši Karlovca poraženi u Križevcima 23:19 - slijedi dvotjedna stanka prije super važnog domaćeg ogleda s Rudarom

Ne može se reći da su karlovački rukometaši u Križevcima pali "bez ispaljenog metka" kako je to bio slučaj u Metkoviću prije dva tjedna, no ne može se reći niti da imamo razloga biti posebno zadovoljni onim što su prikazali, prvenstveno u fazi napada, dok je obrana ovog puta vrlo solidno funkcionirala. 

Kakav takav plus karlovački rukometaši zaslužuju i zbog činjenice da su se trudili i da nisu kao u više ranijih slučajeva potpuno klonuli čim suparnik napravi veću razliku. Stizali su stalno prednost domaćih, nisu im dozvoljavali da se potpuno odvoje, ali nisu uspjevali ni doći na više od -2 dok su Križevčani imali i +7 pa je jasno da pitanje pobjednika zapravo u niti jednom trenutku nije bilo upitno. Posljednji put "stisnuli" su rukometaši Karlovca od 47. do 55. minute kada su od 20:13 došli na 21:17, no tada su domaći pogotkom i definitivno prelomili ovaj susret u svoj korist. Na kraju, rezultat je glasio KTC - Karlovac 23:19.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobro je da ovaj poraz sam po sebi neće puno naškoditi Karlovčanima, iako polako postaje jasno da će za izbjegavanje kvalifikacija gotovo sigurno biti potrebna i poneka pobjeda u gostima, i to ne računajući onu kod već otpisanih Kaštela. S druge strane, dobro je i da je sada na redu dvotjedna stanka, jer za izbjegavanje direktnog ispadanja, pak, ne smije se ni u snu pomišljati na još jedan domaći kiks, a u sljedećem kolu Karlovac dočekuje vrlo borbenu i čvrstu momčad Rudara, koja je u ovom kolu slavila u Velikoj Gorici. Vjerujemo da će ova dva tjedna u klubu iskoristiti na pravi način, jer igre u prva četiri kola Lige za ostanak nipošto nisu ono što je potrebno za zadržavanje statusa premijerligaša. Istina, igra je u posljednje dvije utakmice bila ipak bolja nego u prve dvije, ali nije to još razina koju ova ekipa, uvjereni smo, može postići.

Izdvojeno


Reci što misliš!