SPORT

4. NL SREDIŠTE A

Važna pobjeda Ilovčana na proljetnom otvaranju u Ilovačkoj šumi - sa 5:0 "isprašili" izravnog suparnika u borbi za ostanak

Važna pobjeda Ilovčana na proljetnom otvaranju u Ilovačkoj šumi - sa 5:0

Dugi crni niz od čak 11 utakmica bez pobjede, koji se vukao još od sredine jesenskog dijela prvenstva i nastavio u prvom proljetnom kolu 4. NL Središte A prošlog tjedna uz poraz kod Odre, nogometaši Ilovca prekinuli su u najboljem mogućem trenutku, u današnjem domaćem ogledu protiv Brezovice, izravnog konkurenta u borbi za ostanak.

Na proljetnoj premijeri u Ilovačkoj šumi "kanarinci" su bili iznimno raspoloženi i svladali Brezovicu s čak 5:0. Sve su domaći riješili u manje od pola sata - za 1:0 zaslužan je Kladušan u 8. minuti, već u 11. minuti Poljanica je povisio na 2:0, a sve dvojbe oko konačnog pobjednika otklonio je Valentić u 27. minuti. U drugom poluvremenu Poljanica je s još dva pogotka kompletirao svoj hat-trick i ilovačku "petardu". 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovom pobjedom Ilovac je preskočio Brezovicu i došao na 12. mjesto te na samo bod zaostatka od 11. Rudara iz Dubrave Zabočke. U sljedećem kolu čeka ih iznimno važno gostovanje kod posljednjeplasirane Ivančice.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!