SPORT

PRVA LIGA JUG

Umažani velikim preokretom svladali Dubovac Gazu i osigurali kvalifikacije za Premijer ligu - možda baš protiv Karlovca?

Umažani velikim preokretom svladali Dubovac Gazu i osigurali kvalifikacije za Premijer ligu - možda baš protiv Karlovca?

Rukometaši Dubovac Gaze poraženi su u 20. kolu Prve lige Jug od momčadi Umaga, nakon što su veći dio susreta igrali odlično i imali priliku doći do pobjede, kojom bi u potpunosti zakomplicirali završnicu lige u samom vrhu, što sa zanimanjem prate i rukometaši Karlovca koji bi vrlo lako mogli završiti u kvalifikacijama za ostanak u Premijer ligi te imati za suparnika drugoplasiranog iz ove lige.

A, to će zahvaljujući velikom preokretu u posljednjih 17 minuta utakmice praktički sigurno biti Umag, jer teško je očekivati da će u posljednja dva kola propustiti tri boda prednosti nad prvim pratiteljima, pogotovo zato što u sljedećem kolu dočekuje slabašnu pulsku Arenu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon izjednačenog prvog poluvremena, koje je završilo rezultatom 12:12, sjajno su igrači Dubovac Gaze otvorili drugi dio - otišli su na 17:13 pa na 19:14 i držali pet pogodaka prednosti do 44. minute i rezultata 21:16. Tada kao da su jednostavno nestali i u narednih pet minuta Umažani su preokrenuli na 21:22. Posljednji "trzaj" domaćih bilo je izjednačenje na 22:22, no slijede tri nova pogotka gostiju i na kraju čak i previsoka pobjeda - 24:29. Dakle, u posljednjih 17 minuta čak 13:3 za goste.

Dubovac Gaza nakon 20. kola bit će na šestom ili sedmom mjestu (ovisno o rezultatu Ardiaeia). U sljedećem kolu očekuje ih gostovanje u Rijeci kod Kozale, a u posljednjem kolu na svom će parketu dočekati Rovinj.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!