SPORT

TOPLO HLADNO

Pobjeda i poraz karlovačkih rukometašica za oproštaj od sezone - Drugu ligu Zapad okončat će na osmom mjestu

Pobjeda i poraz karlovačkih rukometašica za oproštaj od sezone - Drugu ligu Zapad okončat će na osmom mjestu

Rukometašice Karlovca ovog su vikenda, i to dan za danom, odigrale dvije utakmice i tako okončale ovosezonski nastup u Drugoj ligi Zapad. Naime, na zamolbu Lokomotive II s kojom su trebale igrati u posljednjem kolu u Zagrebu, ta se utakmica odigrala u Karlovcu u petak, jer "lokosice" nisu mogle osigurati dvoranu narednog vikenda. Danas je, pak, bio na rasporedu redovan susret 21. kola protiv Poreča, također na domaćem parketu.

Karlovčanke su jučer glatko poražene od Zagrepčanki 39:26, u susretu u kojem je neizvjesnost potrajala samo prvih par minuta, a onda su gošće od 4:3 otišle na 10:3 i povratka za domaće više nije bilo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas, pak, drugačija slika. Gošće se grčevito bore za ostanak, no karlovačke rukometašice ipak su se željele pobjedom oprostiti od svoje publike, u čemu su i uspjele zahvaljujući puno boljoj igri u drugom poluvremenu. U prvom dijelu Porečanke su se držale u egalu, na odmor se otišlo rezultatom 12:10, no u nastavku Karlovčanke prvo odlaze na 15:10, a ubrzo i na 20:11 i povratka ponovno, ali ovog puta za gošće, nije bilo. Na kraju lijepih 32:19 za oproštaj od sezone.

Rukometašice Karlovca sezonu će završiti na osmom mjestu, što je prosječan plasman. Određeni pomak je napravljen, jer nakon nekoliko sezona nisu strahovale za drugoligaški ostanak, no kako je prije sezone najavljen plasman u vrhu ljestvice, što nije ostvareno, tako ni zadovoljstvo ne može biti potpuno.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!