SPORT

LIJEP REZULTAT

Limač Luka Raguž iz KA Tima osvojio brončano odličje u troboju na višebojskom prvenstvu Hrvatske u atletici

Limač Luka Raguž iz KA Tima osvojio brončano odličje u troboju na višebojskom prvenstvu Hrvatske u atletici

Uz dosta problema u Varaždinu je ipak održano višebojsko prvenstvo Hrvatske u atletici. Prvo se dugo nije mogao pronaći organizator, nitko nije bio zainteresiran za ovo natjecanje, a potom je, kako se i moglo očekivati i kako je već godinama, odaziv bio ispod svakog kriterija, pogotovo u starijim starosnim kategorijama, gdje se najčešće za titulu prvaka ili prvakinje države borilo tek dvoje-troje natjecatelja, a bilo je i kategorijama u kojima je nastupao samo jedan natjecatelj!

Nešto bolje ipak je tradicionalno bilo u najmlađim kategorijama pa tako i kod limača i limačica gdje su i karlovački klubovi jedini imali predstavnike. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrlo lijep uspjeh ostvario je mali atletičar KA Tima Luka Raguž koji je osvojio treće mjesto i brončano odličje u troboju za limače. Raguž je u konkurenciji 13 limača zaostao samo za Novakom iz Koprivnice i Šulerom iz kutinske Moslavine nakon što je po disciplinama zauzeo drugo mjesto u skoku u dalj, četvrto na 200 metara te šesto u bacanju vortexa.

Vrlo dobar nastup imao je Matija Grubješić iz AK Karlovca, koji je također mogao do medalje, ali ga je lošiji nastup u jednoj disciplini ipak koštao boljeg plasmana - on je, naime, bio najbolji na 200 metara i treći u skoku u dalj, no tek jedanaesti u bacanju vortexa sa skromnom daljinom koja mu je donijela i malo bodova pa je ukupno na kraju bio tek šesti.

U ženskoj konkurenciji nastupila je jedino limačica Mia Božičević iz Karlovca. Ona je najbolja bila u bacanju vortexa - četvrta, na 200 metara bila je trinaesta, a u skoku u dalje osamnaesta te je u ukupnom poretku troboja zauzela 12. mjesto u konkurenciji 30 malih atletičarki.

Izdvojeno


Reci što misliš!