SPORT

ODBOJKA

Mlade karlovačke odbojkašice vrlo dobre pete u 1.B ligi, skromna sezona Ogulinki i vrlo loša Dugorešanki

Mlade karlovačke odbojkašice vrlo dobre pete u 1.B ligi, skromna sezona Ogulinki i vrlo loša Dugorešanki

Odbojkašice karlovačkog Kelteksa iza sebe imaju još jednu sjajnu sezonu - četvrto mjesto Superlige, polufinale doigravanja i polufinale Hrvatskog kupa te ponovno izboren nastup u Europi. A, vrlo dobre su opet bile i mlade igračice Kelteksa II koje potvrđuju kako za budućnost ženske odbojke u gradu na četiri rijeke ne treba brinuti.

One su osvojile peto mjesto u 1.B ligi sa 13 pobjeda i 9 poraza - vrlo dobar, čak odličan plasman, pogotovo uzevši u obzir da je bilo utakmica na kojima su zbog istovremenih termina superligašica morale nastupati i znatno oslabljene.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Županijske predstavnice u Drugoj ligi Sjever (četvrti rang natjecanja), pak, nisu se ove godine baš proslavile. Ostalo je još jedno kolo, no već sada je jasno da će u konkurenciji čak 20 ekipa koje su nastupale u ovom rangu natjecanja kroz dvije faze Ogulinke zauzeti poziciju između 13. i 16. uz to da se mora napomenuti da su u proljetnom dijelu igrale ipak primjetno bolje i uspješnije, dok su igračice Plavog zmaja na uvjerljivo posljednjem 20. mjestu.

Izdvojeno


Reci što misliš!