SPORT

PREGLED SEZONE

Rukomet, niže lige: Solidni mladi Karlovčani, razočarani Ogulinci, vrlo loše sezone Ogulinki i mladih Karlovčanki

Rukomet, niže lige: Solidni mladi Karlovčani, razočarani Ogulinci, vrlo loše sezone Ogulinki i mladih Karlovčanki

Županijskim ogledom u posljednjem kolu, u kojem je mlada ekipa Karlovca II svladala Ogulin sa 31:25, završena je još jedna sezona Druge lige Zapad (kod muškaraca je to, za razliku od žena, treći rang natjecanja). 

Iako su na kraju sezone Ogulinci četvrti, a Karlovac II peti, ipak više razloga za zadovoljstvo solidnom sezonom imaju mladi Karlovčani, koji su često igrali i znatno oslabljeni, a i ova liga im je prvenstveno odličan trening za one igrače koji nemaju još znatniju minutažu u prvoj ekipi Karlovca. Ogulinci su, pak, imali ambicije da se bore za sam vrh, što su jedno vrijeme i uspjevali, no u drugom dijelu sezone su popustili i na kraju zaostali golemih 14 bodova iza pobjednika - Senja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U trećim ligama (kod žena treći rang, kod muškaraca četvrti) Karlovačka županija imala je dva predstavnika, a oba su imala sezonu za zaborav. U zapadnoj skupini Ogulinke su kolo prije kraja čvrsto na posljednjem mjestu s 0 bodova. Tu će, naravno, i ostati, ali se ipak nadaju kako bi u posljednjem kolu u domaćem susretu protiv pretposljednjeg Buzeta možda mogle do prvog i jedinog boda ili bodova u sezoni.

U Trećoj ligi Središte, pak, debelo na začelju je druga ekipa ŠR Karlovac. Ta će liga potrajati još nekoliko kola zbog čak 13 klubova u konkurenciji, no mlade Karlovčanke teško mogu pobjeći s dna. Za utjehu, nakon 18 uzastopnih poraza u svojoj prošloj utakmici napokon su izvukle bod odigravši 29:29 sa Siskom.

Izdvojeno


Reci što misliš!