SPORT

NOGOMETNI VIKEND

Ilovac slavio protiv bivšeg prvaka države, Ogulin i Croatia 78 približili se Vojniću, Dobra opet odmakla Krnjaku

Ilovac slavio protiv bivšeg prvaka države, Ogulin i Croatia 78 približili se Vojniću, Dobra opet odmakla Krnjaku

Nogometaši Ilovca ostvarili su vrlo važnu pobjedu u 24. kolu Četvrte NL Središte A i to protiv bivšeg prvaka države! Naime, u istom rangu s "kanarincima" su i nogometaši Zagreba, koji su od slavnih dana i osvajanja titule prvaka Hrvatske spali na petoligaško natjecanje. Poraženi su i u Ilovačkoj šumi, gdje su domaći brzinski od 29. do 33. minute golovima Kasunića i Stepinca došli do prednosti 2:0, što je na kraju bio i konačni rezultat susreta.

Ilovac je sada 12. na ljestvici, ali trebao bi bez borbe sa 3:0 dobiti Golubovec (Zagorci su se žalili na takvu odluku) što bi mu donijelo skok na 10. mjesto. U sljedećem kolu, pak, čeka ih teško gostovanje kod drugoplasiranih Ravnica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 1. ŽNL vodeći Vojnić 95 odradio je svoje slobodno kolo pa su sada momčadi izjednačene u broju utakmica, a Ogulin i Croatia 78 novim su se visokim pobjedama približili lideru na samo dva, odnosno tri boda.

Rezultati: Dobra (Sveti Petar) - Ogulin 0:8, Croatia 78 (Žakanje) - Duga Resa 1929 6:0, Vatrogasac (Gornje Mekušje) - Zrinski Ozalj 1:1, Barilović - Slunj 1:1, Draganić - Mladost (Rečica) 0:3. Slobodan je bio Vojnić 95. 


Slijedi treći krug natjecanja u kojem se momčadi dijele u dvije skupine i igrat će po pet kola. U ligi za prvaka su Vojnić 95 koji ima 46 bodova, Ogulin sa 44, Croatia 78 sa 43, Zrinski sa 40, Duga Resa sa 34 te Vatrogasac sa 30 bodova.
U ligi za ostanak igrat će Slunj (25), Barilović (19), Mladost (13), Draganić (11) i Dobra (4).

Kod županijskih drugoligaša Dobra se brzo vratila na 10 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Krnjaka (doduše s utakmicom više) uvjerljivom pobjedom protiv Mrežnice, dok je Krnjak remizirao s Josipdolom.

Rezultati: Dobra (Novigrad) - Mrežnica (Zvečaj) 7:0, Krnjak - Josipdol 3:3, Oštarije - Cetingrad 6:0, Plaški - Petrova gora (Vojnić) 2:2, Kupa (Donje Mekušje) - Vrlovka (Kamanje) 2:2, Tuškani - Frankopan (Brežani) 2:7
Na ljestvici vodi Dobra sa 48 bodova, ispred Krnjaka koji ima 38 i utakmicu manje, dok su na začelju Tuškani sa 7 bodova.

(foto: Goran Erdeljac)

Izdvojeno


Reci što misliš!