SPORT

NEOBIČAN RASPLET

Bezbrojne kombinacije prije posljednjeg kola rukometne Premijer lige, a za karlovačke rukometaše opasna je samo jedna!

Bezbrojne kombinacije prije posljednjeg kola rukometne Premijer lige, a za karlovačke rukometaše opasna je samo jedna!

Velikom pobjedom protiv križevačkog KTC-a (33:27) rukometaši Karlovca najvjerojatnije su napravili odlučujući korak u osiguranju premijerligaškog statusa i mjesta u društvu najboljih hrvatskih rukometnih momčadi i naredne sezone.

Najvjerojatnije, jer u rijetko viđenoj dramatičnoj završnici prvenstva u igri su još bezbrojne kombinacije, a jedna od njih nepovoljna je i za naše rukometaše.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čak pet momčadi prije posljednjeg kola strahuje od izravnog ispadanja, a među njima nisu i Karlovčani - bez obzira na rasplet završnice Karlovac ne može izravno ispasti. No, može završiti u kvalifikacijama, za što bi se trebalo puno toga poklopiti. 

U središtu pozornosti za karlovačke ljubitelje rukometa bit će tako utakmica Dubrava - Osijek, jer Karlovac će završiti u kvalifikacijama samo ako Dubrava ne uspije svladati Osijek, no moraju se poklopiti i drugi rezultati - dakako, u toj opciji naši rukometaši moraju izgubiti na gostovanju kod Rudara, Moslavina mora pobijediti u Metkoviću, a Trogir uzeti barem bod kod Ribole Kaštela. Tada bi se stvorio četverokut u kojem bi Karlovac bio najlošiji i morao bi u kvalifikacije. 


Inače, zbog izuzetno komplicirane situacije na ljestvici, Hrvatski rukometni savez donio je odluku da se sve utakmice posljednjeg kola moraju igrati u istom terminu - u subotu u 19 sati. Naime, moguće je da će o ispadanju i kvalifikacijama odlučivati šesterokut ili čak sedmerokut momčadi s istim brojem bodova! 

Izdvojeno


Reci što misliš!