SPORT

DOBAR START

Tenisači Karlovca pobjedom nad Koprivnicom 5:2 uspješno otvorili natjecanje u HEP Prvoj seniorskoj teniskoj ligi Hrvatske

Tenisači Karlovca pobjedom nad Koprivnicom 5:2 uspješno otvorili natjecanje u HEP Prvoj seniorskoj teniskoj ligi Hrvatske

Tenisači Karlovca vrijednom su pobjedom 5:2 protiv Koprivnice na terenima u Vrbanićevom perivoju otvorili natjecanje u Prvoj HEP Teniskoj ligi Hrvatske. 

Sve je bilo jasno već nakon pojedinačnih mečeva nakon kojih je Karlovac vodio 4:1. Bolje rangirani gosti unatoč tome slavili su samo na prvoj "ploči" gdje je Kovačić svladao Luku Vučića sa 6:3 6:0. U svim drugim mečevima uspješniji su bili Karlovčani - Tomislav Poljak svladao je Šifkorna 6:3 1:6 10:7, Matjaž Jurman Cveka 6:4 6:0, Miroslav Cvjetan u neobičnom meču Šandla 6:0 0:6 10:7, a petnaestogodišnji Luka Basar sa 6:2 6:3 pobijedio je Boršćaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U susretima parova Vučić i Poljak poraženi su od Cveka i Kovačića 6:7 2:6 dok su Cvjetan i Jurman sa 6:3 6:7 10:7 bili bolji od Dautaneca i Šifkorna pa je konačan rezultat glasio: Karlovac - Koprivnica 5:2.

U sljedećem kolu karlovački tenisači gostuju kod zagrebačkog Vulpesa koji je u prvom kolu uvjerljivo na gostovanju svladao Rabac sa 6:1.


(foto: Teniski klub Karlovac)

Izdvojeno


Reci što misliš!