SPORT

BIJELI SPORT

Tenis: Manuel Matešić iz TK Kastav i Petra Hanžel iz zagrebačke Mladosti pobjednici 54. Oršanićevog memorijala

Tenis: Manuel Matešić iz TK Kastav i Petra Hanžel iz zagrebačke Mladosti pobjednici 54. Oršanićevog memorijala

U organizaciji Teniskog kluba Karlovac na terenima u Vrbanićevom perivoju održano je 54. izdanje Oršanićevog memorijala, tradicionalnog teniskog turnira za mlade tenisače i tenisačice do 14 godina starosti. 

Zbog velikog broja prijavljenih igrača i igračica natjecanje je potrajalo četiri dana, a završeno je jučer finalnim ogledima. U obje pojedinačne konkurencije favoriti su opravdali očekivanja pa su se u finalu našli prvi i drugi nositelj, odnosno prva i druga nositeljica, ali su u oba finala slavili - drugopostavljeni igrač i igračica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako je u konkurenciji dječaka Manuel Matešić iz TK Kastav osvojio prvo mjesto nakon što je u finalnom meču sa 7:6 6:4 svladao Vitu Potočnjaka iz TK Zagi. U parovima većih dvojbi oko pobjednika nije bilo - naime, Matešić i Potočnjak su zaigrali zajedno te očekivano došli do naslova. U finalu su sa 2:4 4:0 10:4 svladali Vižintina (Zagreb) i Ymerija (Mladost).

Isti rasplet i u konkurenciji djevojčica. U pojedinačnom finalu je druga nositeljica Petra Hanžel (Mladost) sa 6:3 6:3 svladala prvu nositeljicu Vitu Mišković iz TK Popovača. U parovima su finalistice također zaigrale zajedno i gotovo "prošetale" do naslova - u finalu su sa 4:0 4:0 bile bolje od Zaprešićanki Kozlice i Postružin.


(foto: TK Karlovac)

Izdvojeno


Reci što misliš!