SPORT

LJETNI HAKL

U subotu na "osvježenom" Šancu počinje novo izdanje Ljetne košarkaške lige - za naslov se bori devet momčadi

U subotu na

Sve popularnije pa slobodno možemo reći i najpopularnije karlovačko ljetno sportsko događanje je Ljetna amaterska košarkaška liga u Šancu, koja u svoje novo izdanje kreće ove subote.

Za naslov najboljeg borit će se devet momčadi, prvo kroz devet ligaških kola, a potom i kroz doigravanje u koje će ući šest prvoplasiranih (prva dva izravno u polufinale, od trećeg do šestog razigravanje i tako dalje). Prvi dio igrat će se sve do postavljanja pozornice u okviru Zvjezdanog ljeta, odnosno do početka Karlovac Open Air Tributea i Međunarodnog festivala folklora, a prema procjenama organizatora prije stanke će se odigrati sedam ili osam kola. Sama ligaška završnica te doigravanje igrat će se u kolovozu, s planiranim završetkom uz Dane piva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Šanac je dobio i novu podlogu, koja je ipak samo prvi korak u planiranom potpunom uređenju ovog kultnog karlovačkog igrališta. 

U subotu je na rasporedu prvo kolo po sljedećem rasporedu:


16:30 Kemigal Warriors - Hollywood Cafe
17:45 Rakovac - Duga Resa
19:00 Auto lim lak - Lavići
20:15 Novi centar - Škanjci Mars.

U prvom kolu slobodna je ekipa Caffe bara König. Sigurno je i da će liga dobiti novog pobjednika, jer prošlogodišnji slavljenik CB Kristina ove godine ne nastupa, ne samo pod tim imenom, već niti kao "klapa", jer su se igrači razišli u nekoliko drugih ekipa.

Izdvojeno


Reci što misliš!