SPORT

LJETNI HAKL

Startala Ljetna HAKL liga u Šancu - Rakovac i Lavići poveli s po +24, slavili i Novi centar i Hollywood Cafe

Startala Ljetna HAKL liga u Šancu - Rakovac i Lavići poveli s po +24, slavili i Novi centar i Hollywood Cafe

Na legendarnom košarkaškom igralištu u Šancu započelo je novo izdanje Ljetne amaterske košarkaške HAKL lige. U dvije utakmice vidjeli smo uvjerljive pobjede, dok je u dvije bilo malo više borbe i neizvjesnosti.

Ligu je otvorio susret Hollywood Cafea i Kemigal Warriorsa u kojem je ekipa Hollywood Cafea cijelo vrijeme bila u prednosti no suparnik im nije dozvolio da se posve odvoje i uđu u mirnu završnicu. Ipak, na kraju zaslužena pobjeda "plavih". 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon toga Rakovac i Lavići kao da su se natjecali tko će većom pobjedom otvoriti sezonu u ogledima protiv Duge Rese i Auto lim laka. Na kraju i jedni i drugi zaustavili su se na +24.

Za kraj večeri ostao je ogled Novog centra i Škanjaca Mars u kojem je najiskusnija i najstarija momčad lige zasluženo došla do prve pobjede u novoj sezoni, iako su Škanjci pokazali da bi ove godine trebali biti puno ozbiljniji suparnik mnogim ekipama nego što je to bilo lani.


Rezultati: Hollywood Cafe - Kemigal Warriors 60:51, Rakovac - Duga Resa 64:40, Lavići - Auto lim lak 52:28 i Novi centar - Škanjci Mars 56:42. U prvom kolu slobodna je bila momčad Caffe bara König.

Vrijedi spomenuti i da je odlukom vodstva lige i svih momčadi odlučeno da će ove sezone novčana kazna za svaku tehničku pogrešku biti uplaćena na račun Glazbenog centra Buka!

Sljedeće kolo igra se naredne subote, a sastaju se: Duga Resa - Lavići, Škanjci Mars - Hollywood Cafe, Rakovac - Kemigal Warriors i Caffe bar König - Auto lim lak.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!