SPORT

NOGOMETNI VIKEND

Županijske lige: Ogulin dostigao Vojnić 95 na vrhu 1. lige, kod drugoligaša nova pobjeda Dobre, tučnjava i prekid u Zvečaju

Županijske lige: Ogulin dostigao Vojnić 95 na vrhu 1. lige, kod drugoligaša nova pobjeda Dobre, tučnjava i prekid u Zvečaju

S ulaskom u posljednjih pet kola, 1. Županijska nogometna liga podijeljena je na dvije skupine - na ligu za prvaka i na ligu za ostanak. U ligi za prvaka situacija se odmah zakomplicirala remijem lidera pa su četiri kola prije kraja - četiri ekipe unutar četiri boda!

Rezultati: Croatia 78 (Žakanje) - Vojnić 95 1:1, Ogulin - Vatrogasac (Gornje Mekušje) 3:0, Zrinski Ozalj - Duga Resa 1929 4:0.
Na ljestvici po 47 bodova imaju Vojnićani i Ogulinci, Žakanjci imaju 44, a Ozljani 43. Zaostaju Duga Resa sa 34 i Vatrogasac sa 30 bodova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ligi za ostanak manje-više je jasno da će posljednjeplasirana Dobra jako teško dostići Draganić ili Mladost, iako su obje ekipe u ovom kolu doživjele visoke poraze.
Rezultati: Slunj - Draganić 7:1, Barilović - Mladost (Rečica) 7:0, a slobodna je bila Dobra (Sveti Petar).
Na ljestvici vodi Slunj sa 28 bodova, Barilović ima 22, Mladost 13, Draganić 11, a Dobra 4 boda.

Kod drugoligaša miran put prema naslovu nastavlja novigradska Dobra, ali zato je burno bilo u Zvečaju, gdje je susret Mrežnice i Plaškog prekinut u 84. minuti zbog opće tučnjave na terenu. Doduše, utakmicu nije prekinuo sudac, već su gosti nakon incidenta odlučili napustiti travnjak.
Rezultati: Frankopan (Brežani) - Dobra (Novigrad) 2:4, Krnjak - Kupa (Donje Mekušje) 5:1, Josipdol - Tuškani 6:0, Petrova gora (Vojnić) - Oštarije 4:0, Cetingrad - Vrlovka (Kamanje) 4:0 i Mrežnica (Zvečaj) - Plaški prekinuto u 84. minuti pri rezultatu 5:2 za domaće. 
Na ljestvici vodi Dobra sa 51 bodom, a drugi je Krnjak sa 41 bodom i utakmicom manje. Na začelju su Tuškani sa 7 bodova.


(foto: Goran Erdeljac)

Izdvojeno


Reci što misliš!