SPORT

BRONCA TURNJU

Hakleri Novog centra pobjednici su 2. Malonogometnog turnira gradskih četvrti i mjesnih odbora - u finalu svladali Zvijezdu 3:1

Hakleri Novog centra pobjednici su 2. Malonogometnog turnira gradskih četvrti i mjesnih odbora - u finalu svladali Zvijezdu 3:1

Sve u svemu turnir je zaslužio prolaznu ocjenu, ali svakako ima i prostora za napredak.

Pobjedom ekipe Novog centra, koja je u finalnom susretu zasluženo sa 3:1 svladala ekipu Zvijezde, završen je 2. Malonogometni turnir gradskih četvrti i mjesnih odbora. "Bronca" je pripala Turnju koji je u ogledu za treće mjesto sa 3:2 bio bolji od Luščić Jamadola.

Pobjedničkoj momčadi pripale su i dvije pojedinačne nagrade - Vito Dujmović proglašen je najboljim igračem turnira, dok je najbolji vratar Igor Pajić. Antonio Cerjak iz Zvijezde, pak, najbolji je strijelac sa 7 postignutih pogodaka. Dodijeljena je i nagrada za fair play, a pripala je ekipi Banije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prvom dijelu posljednjeg dana turnira, u polufinalnim susretima Novi centar je sa 4:0 svladao Luščić Jamadol, dok je Zvijezda sa 3:1 bila bolja od Turnja. Odigrana je i revijalna utakmica u kojoj su ekipe Veterani All Stars (predvođena legendom Dinama Edinom Mujčinom) i Organizatori odigrali 2:2.

Sve u svemu turnir je zaslužio prolaznu ocjenu, ali svakako ima i prostora za napredak. Prije svega u odazivu ekipa koji bi morao biti puno bolji, a također bi se moglo razmisliti o drugom terminu, jer poklapanje s možda najatraktivnijim dijelovima Zvjezdanog ljeta (koncerti Karlovac Open Air Tribute festivala i otvaranje Međunarodnog festivala folklora) zasigurno su smanjili i posjećenost.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!