SPORT

3x3 KOŠARKA

Za kraj kolovoza atraktivni turniri u 3x3 košarci - dvodnevni u Karlovcu u legendarnom Šancu, jednodnevni u Ogulinu

Za kraj kolovoza atraktivni turniri u 3x3 košarci - dvodnevni u Karlovcu u legendarnom Šancu, jednodnevni u Ogulinu

Karlovac će 31. kolovoza i 1. rujna ponovno u legendarnom Šancu biti domaćin vrlo jakog turnira u 3x3 košarci. U dvodnevnom nadmetanju očekuje se opet vrlo jak seniorski turnir (podsjetimo, ranijih godina dolazile su odlične momčadi iz Italije, Srbije, Crne Gore, BiH... kao i cijele Hrvatske), ali i u mlađoj U19 kategoriji. Uz sve to, u Šancu će se odigrati i završnica hrvatskog prvenstva u U17 kategoriji, na kojoj su nastup izborili i mladi karlovački košarkaši. 

Bit će i popratnih spektakala pa je tako najavljen nastup slovenskih Dunking Devilsa, jedne od najatraktivnijih i najpopularnijih akrobatskih skupina u svijetu, a kao i uvijek bit će i dodatnih zanimacija i nagradnih igara za posjetitelje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svoj turnir 31. kolovoza organizira i Ogulin - ustrajnost u ovoj lijepoj sportskoj manifestaciji za svaku pohvalu, no mala kritika ipak ide na poklapanje termina, jer i ljubitelji košarke, ali i sami hakleri tako će morati odabrati samo jedan turnir dok je uz samo malo "sluha" moglo biti drugačije. No, zasigurno će i u Ogulinu biti zanimljivo i uzbudljivo - u konkurenciji su samo seniori, a prijave su otvorene kao i za karlovački turnir.

Izdvojeno


Reci što misliš!