SPORT

ZA ZABORAV

Loš vikend za karlovačke rukometne drugoligaše - visoki porazi Dubovac Gaze u Senju i Karlovčanki u Crikvenici

Loš vikend za karlovačke rukometne drugoligaše - visoki porazi Dubovac Gaze u Senju i Karlovčanki u Crikvenici

Loš vikend za karlovačke rukometne drugoligaše. I djevojke i dečki doživjeli su uvjerljive poraze na gostovanjima, nešto lakše će ga preboljeti rukometašice, jer je njima to već drugo kolo, a u prvom su na domaćem parketu svladale Poreč sa 24:18.

U Crikvenici kod ekipe Murvice, u susretu drugog kola 2. HRL Zapad, Karlovčanke pak, nisu pružile ništa od očekivanog, iako se mora reći da su nastupile i znatno oslabljene. Ipak, s ekipom s kojom su odigrale dvije ravnopravne prijateljske utakmice trebale su bolje od vrlo uvjerljivog poraza 36:23, u kojem treba istaknuti 11 pogodaka Tihane Razumić. U sljedećem kolu karlovačke rukometašice na svom parketu dočekuju Sesvete koje su u prva dva kola ubilježile dvije lake i uvjerljive pobjede pa nema sumnje kako je riječ o teškom suparniku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rukometaši Dubovac Gaze u prvom kolu Prve lige Jug gostovali su kod ambicioznog Senja pa poraz nije sam po sebi zabrinjavajuć, no vjerojatno je malo tko očekivao da će Senjani biti tako uvjerljivi. No, nakon katastrofalnog ulaska Karlovčana u utakmicu (na polovici prvog dijela bilo je 9:1) ništa se drugo nije ni moglo očekivati. Na kraju visokih 31:22 za domaćina. U drugom kolu Dubovac Gaza dočekuje jednog od glavnih favorita za naslov, dubrovački Ardiaei.

Izdvojeno


Reci što misliš!