SPORT

NOGOMETNI VIKEND

Županijske lige: Ogulin u derbiju 1. ŽNL slavio protiv Croatije 78, Petrova gora opet na čelu 2. ŽNL

Županijske lige: Ogulin u derbiju 1. ŽNL slavio protiv Croatije 78, Petrova gora opet na čelu 2. ŽNL

Nakon prvog od četiri kruga natjecanja vodi Ogulin sa 16 bodova, ispred Croatije 78 koja ima 15, a potom slijede Zrinski, Vatrogasac i Duga Resa 1929 sa po 13 bodova.

Sedmo kolo 1. Županijske nogometne lige donijelo nam je i derbi dvije prvoplasirane momčadi, u kojem je Ogulin u zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici, nakon što je gubio 0:2, pogotkom u 87. minuti došao do pobjede 3:2 protiv Croatije 78 i tako preuzeo vodeću poziciju. Nove pobjede ostvarili su u gostima Zrinski Ozalj i Duga Resa 1929, a Barilović je u Gornjem Mekušju prijetio iznenađenjem i nakon 45 minuta vodio 3:1, ali se u nastavku "raspao" i ipak ostao bez prvih bodova.

Rezultati: Ogulin - Croatia 78 (Žakanje) 3:2, Slunj - Zrinski Ozalj 1:2, Dobra (Novigrad) - Duga Resa 1929 1:3 i Vatrogasac (Gornje Mekušje) - Barilović 5:3.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon prvog od četiri kruga natjecanja vodi Ogulin sa 16 bodova, ispred Croatije 78 koja ima 15, a potom slijede Zrinski, Vatrogasac i Duga Resa 1929 sa po 13 bodova. Debitant u 1. ŽNL dobra ima solidnih 9 bodova, najveće razočaranje Slunj je pretposljednji sa samo 3 boda, a na začelju je Barilović bez bodova.

Drugoligaši su igrali šesto kolo, u kojem je opet došlo do promjene na vrhu. Josipdol je remizirao u Oštarijama, a Petrova gora kod kuće lako svladala Kupu pa su ova dva kluba opet zamijenila mjesta na čelu ljestvice. Vrijedi istaknuti i golijadu Frankopana koji je dobro napunio mrežu gostiju iz Svetog Petra.


Rezultati: Oštarije - Josipdol 1:1, Petrova gora (Vojnić) - Kupa (Donje Mekušje) 4:1, Frankopan (Brežani) - Dobra (Sveti Petar) 8:0, Mrežnica (Zvečaj) - Plaški 3:1, Mladost (Rečica) - Cetingrad 2:5, Tuškani - Krnjak 0:3 i Vrlovka - Draganić 2:2.

Na ljestvici vodi Petrova gora sa 15 bodova, ispred Josipdola koji ima 14, a debelo na začelju su Dobra koja ima 1 bod te Tuškani i Mladost koji su još uvijek bez bodova.

(foto: Goran Erdeljac)

Izdvojeno


Reci što misliš!