SPORT

DOBAR NASTUP

Ivano Anzić iz KBK Tigar zlatni na belgijskom Flanders Openu u Beverenu, "tigrovima" još šest odličja

Ivano Anzić iz KBK Tigar zlatni na belgijskom Flanders Openu u Beverenu,

Po jednu zlatnu i srebrnu te pet brončanih medalja osvojili su borci karlovačkog KBK Tigar na međunarodnom kickboxing turniru Flanders Open u Beverenu u Belgiji, sve u disciplini point fighting. 

Najuspješniji je svakako bio Ivano Anzić koji je došao do zlata i srebra, nastupivši u dvije kategorije. Zanimljivo, do zlata je stigao u višoj težinskoj kategoriji, doduše i u nešto skromnijoj konkurenciji - naime, u kategoriji mlađih kadeta do 47 kg bila su prijavljena samo četiri borca, a Ivano je uvjerljivim pobjedama (protiv obojice 10:0) u polufinalu svladao Britanca Petersa, a u finalu također britanskog borca Myersa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U svojoj pravoj težinskoj kategoriji (do 42 kg), pak, također je bio odličan te došao do finala pobjedama nad Talijanima Zamberlanom (4:3), Gasbarrom (10:1) i De Marcom (2:0), no i u finalu ga je čekao još jedan talijanski predstavnik, Galli, koji je bio uspješniji sa 1:0.

Najviše posla na putu do bronce imao je Niko Vrbanić (mlađi kadeti do 37 kg) koji je u osmini finala svladao Austrijanca Furmaneka (6:3), a u četvrtfinalu Talijana Gasbarru (8:2), da bi u polufinalu izgubio od Britanca Collingea (9:1).


Po jednu pobjedu za broncu su morale ostvariti Iva Vrbanić i Ana Kozjan - Vrbanić je u kategoriji mlađih kadetkinja do 47 kg u četvrtfinalu bila bolja od Britanke Smith (12:3), ali je u polufinalu izgubila od Talijanke Ratini (6:4), dok je Kozjan u kategoriji iznad 47 kg do polufinala stigla pobjedom nad Irkinjom O'Connell (7:2), a tamo je poražen od Talijanke Settimi (7:5).

Starije kadetkinje Tea Kokić (do 46 kg) i Ella Golac (do 65 kg) stigle su do brončanog odličja bez pobjede, zahvaljujući malom broju natjecateljica u kategoriji, a u prvim borbama, no u masovnijim kategorijama poraženi su i Tena Latković i Borna Lovrić.

Izdvojeno


Reci što misliš!