SPORT

VRIJEDNI BODOVI

Rukometaši Dubovac Gaze u drugom kolu 1. lige Jug svladali jaki Ardiaei sa 30:25 na krilima Baraća i Perajice

Rukometaši Dubovac Gaze u drugom kolu 1. lige Jug svladali jaki Ardiaei sa 30:25 na krilima Baraća i Perajice

Vrlo je vrijedna pobjeda rukometaša Dubovac Gaze nad ekipom Ardiaeija u drugom kolu 1. lige Jug, prvenstveno zbog vraćanja pomalo uzdrmanog samopouzdanja nakon neočekivano teškog poraza na startu prvenstva u Senju. Vrlo jaki gosti objektivno su bili i barem blagi favorit u ovom susretu pa je tim važnije da su Karlovčani u pravom trenutku pokazali da mogu i da bi i ove sezone mogli biti u gornjem dijelu ljestvice - naravno, nastave li s ovakvim igrama.

Početak je bio loš i to je sigurno unijelo ponešto bojazni i među igrače i među navijače, jer u Senju je presudan bio upravo katastrofalan start i kada je Ardiaei poveo sa 5:2 mnogi su se pobojali reprize. No, na vrijeme su se ovog puta sabrali domaći, štoviše od 8. do 15. minute lijepom serijom od 4:7 stigli do prednosti 9:7. Imala je Dubovac Gaza u jednom trenutku i 13:10, no na odmor se otišlo s neriješenih 15:15.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku odlično otvaranje domaćina i vodstvo 19:15, no ubrzo je 21:20. Jedno vrijeme gosti su na -1, potom na -2 sve do 55. minute kada od 26:24 Dubovac Gaza odlazi na 29:24 i mirno dovršava susret s konačnih 30:25.

Raspoložene domaće igrače predvodili su Barać i Perajica s po 9 pogodaka te Prezelj sa 13 obrana. U sljedećem kolu Dubovac Gaza gostuje kod novaka u ligi, momčadi Vodica.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!