SPORT

LOŠE!

Rukometaši Karlovca u petom kolu Premijer lige poraženi od Čakovca 35:31 - više nemaju prava na niti jedan kiks kod kuće

Rukometaši Karlovca u petom kolu Premijer lige poraženi od Čakovca 35:31 - više nemaju prava na niti jedan kiks kod kuće

Rukometaši Karlovca u petom kolu Premijer lige doživjeli su još jedan vrlo neugodan poraz. Na domaćem parketu zasluženo su poraženi od Čakovca 35:31 i jedino što im još koliko-toliko daje utjehu nakon vrlo lošeg starta sezone je da će Gorica sigurno, a sasvim moguće i Čakovčani - otići u Ligu za prvaka pa bi se oba domaća poraza mogla brisati. 

No, prava na kiks više nemaju, a to znači da nakon odličnog treninga koji će imati u narednom kolu kod (pre)jakog Nexea, moraju do pobjeda u dva uzastopna domaća ogleda protiv Spačve Bjelin i Varaždina 1930 - to će biti dvostruko važne utakmice, jer bi ujedno tim pobjedama pogurale Čakovčane prema željenoj trećoj poziciji, a sebi izbrisali večerašnji poraz.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako tako držali su se domaći 27 minuta utakmice. Baš kao i u ogledu Dubovac Gaze i Ardiaeija koji je odigran prije ovog susreta, gosti su brzo poveli sa 5:2, a domaći su se vratili na 6:6 i ponadali smo se i sličnom konačnom raspletu. Ipak, nije bilo tako. Prvi dio bio je uglavnom izjednačen, da bi Čakovec u samoj završnici ipak stvorio malo osjetniju prednost - dvije i pol minute prije kraja bilo je 13:14, a na odmoru 13:16, odmah na startu nastavka i 13:17. Karlovački rukometaši uspjeli su još nekoliko minuta držati priključak da bi utakmica i definitivno bila prelomljena od 40. do 43. minute kada gosti u nepune tri minute od 19:21 odlaze na 19:25 i povratka više nije bilo. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!