SPORT

UVJERLJIV PORAZ

Preumorne nakon Rima? Karlovačke odbojkašice loše odigrale kod Ribole Kaštela, probudile se tek u trećem setu

Preumorne nakon Rima? Karlovačke odbojkašice loše odigrale kod Ribole Kaštela, probudile se tek u trećem setu

Dat ćemo malo kredita karlovačkim odbojkašicama, jer iza njih je težak i naporan tjedan na kakav u svakom slučaju nisu naviknule - odmah po povratku iz Rima krenule su put Kaštela pa je možda u današnjem nastupu određenu ulogu odigrao i umor, ali u svakom slučaju treba reći da ovo što smo od njih vidjeli u prva dva kola nije ono na što smo naviknuti i da se nadamo da će se brzo "probuditi", jer ispred njih je nikad zahtjevnija sezona.

Poraz od Ribole Kaštela koja je u prvom kolu "prošetala" Zagrebom na gostovanju kod Don Bosca sam po sebi, dakako, nije ni zabrinjavajuć ni razlog za pretjerane kritike, no prva dva seta u kojima su Kaštelanke slavile sa 25:10 i 25:14 svakako jesu. Tek treći set budi nadu da će stvari ipak uskoro izgledati bolje, jer u njemu se vodila ravnopravna borba od početka pa sve do pred sam kraj kada su domaće ipak bile spretnije i sa 25:22 zaključile susret.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pred Karlovčankama je u srijedu europska utakmica protiv Roma Volleya, pravi odbojkaški spektakl, no treba to biti samo za gledatelje koji će imati priliku vidjeti jednu od boljih europskih ekipa. "Kelteksice", pak, trebaju već sada izbaciti tu utakmicu iz glave (jer čudo se ipak ne može dogoditi) i fokusirati se na subotu kada u 3. kolu Superlige u Karlovcu gostuje Dubrovnik, jer eventualni novi domaći poraz već bi ih sada doveo u izuzetno nezahvalnu situaciju.

Izdvojeno


Reci što misliš!