KOLUMNE / 7 DANA NA 4 RIJEKE

7 dana na 4 rijeke: Nepopularna lista klubova dužnika gradskim tvrtkama

7 dana na 4 rijeke: Nepopularna lista klubova dužnika gradskim
tvrtkama

Dosad smo pisali o rang listi najuspješnijih u sportu gradova Karlovačke županije a krovna sportska asocijacija Karlovačke županije – Zajednica športskih udruga Karlovačke županije, proglasit će najbolje u sportu županije u petak, 26. veljače u 18 sati u Restoranu Žganjer u Jaškovu. Organizator je Županijska zajednica a pokrovitelj je Grad Ozalj.

Lista koju sad objavljujemo nije lista najuspješnijih klubova već nepopularna lista „najuspješnijih“ klubova dužnika gradskim tvrtkama. Prvi na toj gradskoj rang listi je NK Ilovac koji duguje 117.055, 52 kune. Zatim slijedi NK Mostanje sa dugom od 18.129,57 kuna. BK Olimpija '83 duguje 15.833,30 kuna duga. Od tih klubova potražuje tvrtka Vodovod i kanalizacija – sveukupno 151.o18,09 kuna. TKD Banija Pandas duguje tvrtki Inkasator 12.2017,31 kunu, a KK Šanac dužan je tvrtki Mladost 6.168,61 kunu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sljedeći klubovi, sitni dužnici, postali su to greškom - vjerojatno zbog krivog skidanja iznosa sa financijske kartice: KK Karlovac 1969 dužan je 383,34, CEIK Braća Seljan dužan je 223,40 kuna, KŠR Korana duguje 66,08 kuna, ŠAK Dinamic 40,99 kuna, VK Korana 39,12 kuna, ŠRK Pedala Laganini 16,24 kuna i RŠK Karlovac duguje 11,76 kuna. Svi su oni svoje obveze dužni namiriti do 29. veljače. Zanimljivo, TK Karlovac je pretplatio svoje obveze tako da mu je Grad dužan nadoknaditi 451,96 kuna.

TJEDAN BORILAČKIH SPORTOVA

Nakon trodnevnih natjecanja na European Cup – Karlovac Open u organizaciji Kickboxing kluba Tigar što je održan u ŠSD kraj Korane u Karlovcu, najuspješniji u muškoj i ukupnoj konkurenciji bili su natjecatelji Kiraly Team Pointfighting Academy iz Mađarske, a u ženskoj konkurenciji najbolje bili članice KBK Sušak iz Rijeke. Domaći „tigrići“, KBK Tigar Karlovac, osvojili su 4 zlatna, 10 srebrnih i 14 brončanih odličja. KBK Tigar iz Slunja, podružnica karlovačkog kluba, osvojio je 2 zlata te još 4 srebrne i 3 brončene medalje. Nastupilo je više od 1.500 natjecatelja iz 159 klubova iz 21 države s 2 kontinenta: Francuska, Italija, Velika Britanija, Austrija, Turska, Mađarska, BiH, Slovenija, Bugarska, Grčka, Poljska, Slovačka, Danska, Njemačka, Makedonija, Ukrajina, Izrael, Crna Gora, Finska, Nizozemska i Hrvatska. KBK Tigar Karlovac zaslužuje pohvale za uspješnu organizaciju.

Osam odličja osvojili su dugoreški judaši na međunarodnom turniru „Labinska Republika“ u Labinu. U konkurenciji 318 mladih judaša iz 24 kluba iz Hrvatske i inozemstva Dugorešani su u ekipnoj konkurenciji osvojili 9. mjesto. U pojedinačnim su nastupima bili izuzetno uspješni.

Karlovačkim jiu jitsu borcima je na zagrebačkom turniru BJJ Uniona na East European Cupu u brazilskom jiu jitsu pripala jedna zlatna medalja. Uzeo je Mark Vidoviću (ljubičasti pojas) koji je nastupio u kategoriji seniora do 82 kilograma. Karlovčanima je pripalo još i 5 srebrnih odličja i jedna brončanu medalju.

DOMAĆI RUKOMETAŠI PONOVNO U IGRI

Nakon odlične igre i pobjede protiv Medveščaka, rukometaši Karlovca i u Kutini su pokazali su dobru igru, iako su na kraju poraženi. Bio je to derbi začelja, prestiž Karlovca i Kutine, prestiž karlovačkog i kutinskog trenera. Naime, na klupi Moslavine je Karlovčanin Dražen Požar. Momčad trenerica Tatjane Rašić bila je hendikepirani nenastupanjem najiskusnijeg igrača Ivana Bačića koji zbog povrede nije igrao. Treba reći i da je neujednačen sudački kriterij presudio pobjednika. Uz malo više sreće i bez sudačke pristranosti, Karlovčani su mogli doći do pobjede i bodova. Možda bude više sreće u subotu u 18 sati kad Karlovac na svom parketu dočekuju Spačvu iz Vinkovaca.

VESLAČI U OSNOVNIM ŠKOLAMA

Tijekom protekla dva tjedna Veslački klub Korana animirao je učenike za članove kluba u dvije karlovačke osnovne škole. Prvo su prezentirali veslački sport u OŠ Grabrik a nakon toga su osmoškolci OŠ Dubovac posjetili Veslački dom na Kupi, na Dubovcu. Za vrijeme dva školska sata djeca u dvorani OŠ Grabrik isprobala su veslanje na ergometrima, a u domu na Dubovcu, osim veslanja na ergometrima razgledali su čamce, teretanu gdje su isprobali sprave i razgledali sobu s trofejima. Već nakon prvog posjeta školi Grabrik djeca su počela dolaziti veslati čime im se taj vid promocije veslačkog sporta po osnovnim školama zasad pokazao opravdanim. Kroz izvjesno vrijeme isto će ponoviti i u drugim osnovnim školama na području grada. U nedjelju, 28. veljače VK Korana održava redovnu godišnju skupštinu. Uvijek u isto vrijeme (10 sati) i na istom mjestu (OŠ Dubovac).

Izdvojeno


Reci što misliš!