LIKA

VESELO U PARKU

U Nacionalnom parku Plitvička jezera obilježen Svjetski dan turizma: Podsjeća na važnost putovanja, istraživanja i očuvanja prirodnih ljepota

U Nacionalnom parku Plitvička jezera obilježen Svjetski dan turizma: Podsjeća na važnost putovanja, istraživanja i očuvanja prirodnih ljepota
NP Plitvička jezera

- Restoran "Lička kuća" pripremio je posebne degustacije lokalnih proizvoda koji su očarali sva osjetila.

U Nacionalnom parku Plitvička jezera danas je obilježen Svjetski dan turizma. Iz parka javljaju da su "proslavili ljepotu prirode, kulturno bogatstvo i gastronomsku raznolikost našeg kraja". 

Nastupilo je Kulturno umjetničko društvo "Izvor Rakovica" koje je posjetitelje oduševilo izvedbama i predstavama kojima su približili tradiciju i kulturu ovog kraja na jedinstven način. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Restoran "Lička kuća" pripremio je posebne degustacije lokalnih proizvoda koji su očarali sva osjetila. Hvala svima koji su nam se pridružili u uživanju u okusima naše regije. Naši informatori, turistički vodiči i prezentatori Parka bili su tu da odgovore na sva vaša pitanja, podijele korisne informacije i provedu besplatna vođenja u tri termina. Nadamo se da ste naučili mnogo toga novo o našem predivnom Parku, navode iz NP uz zahvalu vima što su bili dio ovog posebnog dana.

Svjetski dan turizma nas podsjeća na važnost putovanja, istraživanja i očuvanja ljepota koje nas okružuju. 

Izdvojeno


Reci što misliš!