Nekategorizirano

Stanovnici Mostanja tražili hitnu intervenciju na prokopima, pa ostali razočarani saznanjem da nema ništa od Karamarkovog obećanja

Stanovnici Mostanja tražili hitnu intervenciju na prokopima, pa
ostali razočarani saznanjem da nema ništa od Karamarkovog obećanja
foto ilustracija

Riječi zahvale i pljesak koji se 10. ožujka prolomio karlovačkim gradskim kazalištem Zorin dom na obilježavanju 26. godišnjice karlovačkog HDZ-a ostali su u sjećanju ne samo lokalnim HDZ-ovcima, nego i stanovnicima poplavljenih naselja u okolici Karlovca.

Njih je, podsjetimo, gradonačelnik Damir Jelić uputio prvom potpredsjedniku Vlade i predsjedniku stranke Tomislavu Karamarku rekavši da će 22 milijuna kuna koji su zabunom završili u gradskom proračunu tu i ostati, te da će ih Grad utrošiti za saniranje velikih šteta od poplave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mještane Mrežničkog Zatoka u Mostanju razveselila je ova vijest, pa su, u nadi da će se dobivenim sredstvima riješiti i njihovi problemi s poplavom, a za koje smatraju da su uzrokovane zbog neodržavanja i nestručno obavljenih radova, peticijom zatražili da se odmah na terenu naprave neki zahvati. Tražili su hitnu sanaciju prokopa koji je zatrpan prilikom gradnje "Vukelićevog mosta", prespajanje nekih odvoda i izgradnju privremenog nasipa na mjestu onog "zečjeg" koji je u zadnjoj poplavi spasio više kuća.

Kao što smo već pisali, ništa se od toga nije dogodilo, Grad državi mora vratiti milijune, trese se i Karamarkova fotelja, no gorak okus u ustima poplavljenih Karlovčana je ostao pa su od mjerodavnih zatražili i odgovor što se dogodilo. Iz gradskog odjela rečeno im je da sredstva nisu doznačena pa ih tako niti ne mogu raspodjeljivati. Ogorčenje je ostalo pa nas je na svoju neuspjelu inicijativu podsjetila njezina pokretačica Rastka Kosovac - Belavić.  Kako kaže, još ne može vjerovati da izrečeno obećanje tako lako propalo. Kad ih izriču političari, tome se možda i ne bi trebalo čuditi.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!