Nekategorizirano

Održan 4. Karlovački cener - sjajni Kenijac Kiptum Maiyo oduševio brojne posjetitelje rekordom staze

Održan 4. Karlovački cener - sjajni Kenijac Kiptum Maiyo oduševio
brojne posjetitelje rekordom staze

Na otvorenoj utrci nastupilo je više od 800 natjecatelja i natjecateljki - najbrži je bio Slovenac Aleš Smodič koji je 10 kilometara pretrčao u vrlo solidnom vremenu 37:44 što bi mu donijelo 14. mjesto u Elite utrci. Drugo mjesto osvojio je Petko Drakulić iz Vrbovskog, a treće Tomislav Švaljug iz zagrebačkog AK Forca. Na vrlo dobrom petom mjestu je najbolji Karlovčanin - Davor Mataković iz KA Tima.

Kod žena pobijedila je Ljubica Tonković iz AK Sinj, s izvrsnim vremenom 41:01 s kojim bi u elitnoj skupini osvojila sjajno četvrto mjesto u ženskoj konkurenciji. Druga je Danijela Krobot iz Kotoribe, a treća Jelena Puhalo iz AK Forca Zagreb. Odlično četvrto mjesto osvojila je Karlovčanka Nikolina Ilijanić, a i na petom je Karlovčanka - Mirjana Kolar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posebno atraktivno bilo je natjecanje štafeta - po četvero trkača u ovom je natjecanju trčalo 2,5 kilometra, a u konačnici najbolja je bila ekipa AK Krajišnik iz Velike Kladuše (Nermin Okanović, Melvin Sadiković, Elvis Hozdić i Jasmin Delanović). Odlično drugo mjesto pripalo je karlovačkoj ekipi G-Gang, za koju su trčali Lovro, Martin i Neven Galović te Gabrijela Šalković. Treća je bila ekipa tvrtke Infinum, za koju su trčali Nika Jukić, Luka Višić, Azzaro Mujić i Vedran Hrnčić.

karlovacki cener utrka_035Četvrti Karlovački cener zaslužio je najviše ocjene. Fenomenalna atmosfera, uistinu svjetska utrka sjajnog Kenijca Kiptuma Maiyoa, ogroman broj sudionika i gledatelja, publika koja bodri trkače, brojne medijske kuće uz projekt CroRun koji objedinjava osam najatraktivnijih hrvatskih utrka. S veseljem i nestrpljenjem čekamo - peti "Cener"!

Za kraj spomenimo i da su organizatori pripremili nagrade za najbolje u starosnim kategorijama pa spomenimo i njih:

Juniori (do 19): Tin Bajac i Mirjana Matešić

Seniori: Tomislav Švaljug i Ljubica Tonković

Iznad 35: Aleš Smodič i Danijela Krobot

Iznad 45: Mile Skukan i Marijana Katić

Iznad 55: Davor Mataković i Ljerka Margetić

Iznad 65: Vlado Starešinić i Jožica Rogelj

Pogledajte i veliku FOTO GALERIJU s utrke.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!