PROMO

ONLINE OSMRTNICE

Posljednji pozdravi, sjećanja i zahvale našim pokojnicima - Karlovac i Karlovačka županija od sada na novoj web platformi - provjerite više...

Posljednji pozdravi, sjećanja i zahvale našim pokojnicima - Karlovac i Karlovačka županija od sada na novoj web platformi  - provjerite više...

Željeli bismo odati posebnu počast našim najbližima i srcu dragima, koji su nas napustili. Nekad nas napuste i prerano, a ostave samo tugu ili bezbroj neodgovorenih pitanja.

Dragi čitatelji i čitateljice KAportala, hvala vam što ste uvijek u velikom broju uz nas, što pratite naše objave i uzdate se u nas kao vaš prvi izbor za lokalne vijesti iz Karlovca i Karlovačke županije. Zato za vas imamo nešto novo, a vi ste nam ukazali da upravo to nedostaje.

Budući da smo primijetili vaš veliki angažman na našoj društvenoj stranici Posljednji pozdravi, odlučili smo otići korak dalje. Željeli bismo odati posebnu počast našim najbližima i srcu dragima, koji su nas napustili. Nekad nas napuste i prerano, a ostave samo tugu ili bezbroj neodgovorenih pitanja.

Zato smo odlučili kreirati posebnu web stranicu skrojenu po vašim potrebama. Posljednji pozdravi na jednom mjestu okupljaju osmrtnice, sjećanja i zahvalnice, kako naši najbliži ne bi nikad bili zaboravljeni. Na webu Posljednji pozdravi, sjećanja i zahvale možete pronaći i sve potrebne informacije vezane za pogrebne usluge, kako bi teške trenutke kod odlazaka najmilijih učinili barem malo lakšim pravodobnom organizacijom. Možete pročitati i postupak kod smrtnog slučaja, kao i prolistati foto galeriju karlovačkih groblja.

Hvala vam što ste uz nas i što ste nam pokazali put koji je nedostajao - a to je jedinstvena specijalizirana web stranica gdje se na jednome mjestu možemo opraštati od naših pokojnika. Nakon oglasa na stranici Posljednji pozdravi, vaš oglas dijelimo i na Facebook stranicu Posljednji pozdravi.

Neka naši dragi pokojnici uvijek budu u našim srcima!

Izdvojeno


Reci što misliš!