PROMO

DRVO TRGOVINA MIKŠA

Black Week - opremite svoj prostor uz nevjerojatne popuste!

Black Week - opremite svoj prostor uz nevjerojatne popuste!
Drvo trgovina Mikša

Posjetite naš salon na adresi Ilovac 6 u Karlovcu, gdje ćete moći osobno isprobati i odabrati najbolje proizvode za svoje projekte. Iskoristite Black Week popuste i unaprijedite svoj prostor!

Black Week u Drvo trgovini Mikša dolazi s nevjerojatnim popustima koji će obogatiti vaš dom ili radni prostor. Pripremite se za sedam dana vrhunskih ponuda koje će trajati od 20.11. do 26.11.2023. ili do isteka zaliha!

Swiss Krono Radne Ploče - Snaga i Stil (od -20% na kompletnu ponudu, uključujući i antibakterijske ploče)

Transformirajte svoj prostor s vrhunskim Swiss Krono radnim pločama, sada dostupnim po nevjerojatnom popustu od 20%. Odaberite iz široke ponude, uključujući i antibakterijske ploče, za dodatni sloj sigurnosti i higijene.

Swiss Krono Laminati - Udobnost i Izdržljivost (od -20% na kompletnu ponudu, s više od 70 dekora)

Osjećajte toplinu pod vašim stopalima uz Swiss Krono laminate s popustom od 20%. Odaberite iz više od 70 dekora kako biste pronašli savršeni spoj stila i funkcionalnosti za svoj prostor.

OSB Ploče - Snalažljivost i Trajnost (-25% na sve debljine)

Za one koji cijene svestranost i dugovječnost, OSB ploče su na popustu od 25%. Idealne za razne projekte, osigurajte svoje zalihe dok traje Black Week!

Lamelirane Grede - Snaga koja traje (-20% na sve lagerske dimenzije, vrijedi samo za kupnju cijele grede)

Učvrstite svoje građevinske projekte s lameliranim gredama koje su sada dostupne po nevjerojatnom popustu od 20%. Ponuda vrijedi samo za kupnju cijele grede, stoga ne propustite priliku!

Sudoperi - Elegancija i Funkcionalnost (do -30% na kompletnu ponudu, stara kolekcija -30%, nova kolekcija -15%)

Obnovite svoju kuhinju s popustom do 30% na našu široku ponudu sudopera. Stara kolekcija na rasprodaji s popustom od 30%, a nova kolekcija na akciji s popustom od 15%.

Zidne Obloge i Paneli - Transformirajte prostor (-25% popusta)

Dodajte karakter svojim zidovima uz zidne obloge i panele s popustom od 25%. Osvježite svoj prostor po najnižim cijenama ove godine!

Najniže Cijene Ove Godine!

Ovo je prilika koju ne želite propustiti. Osigurajte si vrhunske proizvode po najnižim cijenama ove godine i unaprijedite svoj prostor s kvalitetom koju nudi Drvo trgovina Mikša. Spremni smo obogatiti vaše prostore vrhunskim drvenim rješenjima. Nabavite svoje omiljene proizvode prije nego što nestanu!

POGLEDAJTE PONUDU

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili trebate savjet, slobodno nas kontaktirajte putem web stranice www.drvotrgovinamiksa.eu, na e-mail adresu [email protected] ili nas jednostavno nazovite na broj telefona 047/612-587. Također, uvijek ste dobrodošli posjetiti naš salon na adresi Ilovac 6, 47000 Karlovac, gdje ćete moći osobno isprobati i odabrati najbolje proizvode za svoje projekte. Iskoristite Black Week popuste i unaprijedite svoj prostor!

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.